Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Inspired in Finland
Inspired in Finland on Savonlinnan Oopperajuhlien käynnistämä hanke, joka kokoaa eväitä suomalaisen työelämän menestyksekkäälle tulevaisuudelle. Kahdeksan rohkeaa huippuyritystä luovat tilaa uudenlaiselle ajattelulle, ideoille ja kyvyille.  Kehitämme työelämää luovuuden, intohimon ja taidon lähtökohdista konkreettisin teoin ja yhteistyöllä yli rajojen. 

Matkalla mukana ovat:

accenture_verkko.gif     ahlström capital_verkko.gif    andritz_verkko.gif   finnair_verkko.gif     fortum_verkko.gif   gasum_verkko.gif     op_verkko.gif   sanoma_verkko.gif   


Luovuus 2014-2015

Luovuus on taiteen perusedellytys. Se on tarpeen myös silloin kun uudistutaan. Luovuus ja uusien ratkaisujen etsiminen on luonnollinen osa Savonlinnan Oopperajuhlien toimintaa. Innovaatiot ja luova ajattelu pitävät liikkeellä hankeessa mukana olevia yrityksiä. Ensimmäisenä hankevuotena rakensimme dialogia nuorten kanssa.

Intohimo 2015-2016
Ooppera on tehty intohimosta. Ilman intohimoa ja paloa olisi moni yritys jäänyt haaveeksi. Ooppera herättää intohimoa niin tekijöissä, yleisössä kuin sivustaseuraajissa. Sama kipinä sytyttää myös yrittäjät. Toisella kaudella herätämme keskustelua intohimon vahvistamisesta liiketoiminnassa. 

Tutustu myös hankkeessa mukana olevien toimijoiden intohimoisiin tarinoihin tästä:

Savonlinnan Oopperajuhlien tarina

Accenturen tarina

Ahlström Capitalin tarina

Andritzin tarina

Finnairin tarina

Fortumin tarina

Gasumin tarina

OP:n tarina

Taito 2016-2017
Oopperalla ja liiketoiminnalla estradina on koko maailma. Maiden ja kulttuurien rajat hämärtyvät niin liike-elämässä kuin oopperalavoillakin. Hankkeen kolmantena vuonna haluamme tuoda esiin suomalaista taitoa sen eri muodoissa kotimaassa ja kansainvälisesti.