12-13.jpg A4_Arena033_3.jpg Sotsi_chairs 4.JPG

Arvo Piiroinen Oy

intohimona kehittää teollista toimintaa Suomessa

Arvo Piiroinen Oy on vuonna 1949 perustettu Salossa toimiva perheyritys. Yrityksen toiminta kattaa neljä toisiaan tukevaa liiketoiminta-aluetta; metallien pintakäsittelyn, metallikomponenttien tuotekehityksen ja valmistuksen, puuviilun muotopuristamisen sekä oman julkitilakalustemalliston tuotekehityksen, valmistuksen, myynnin ja markkinoinnin.

Kalustetarjonta sisältää irtokalusteita, auditoriokalusteita sekä istuimia suurille urheilu- ja liikunta-areenoille. 25 vuoden aikana irtokalusteita on toimitettu ympäri maailmaa merkittäviin kohteisiin, muun muassa Microsoftille ja Nikelle Yhdysvaltoihin, moniin huippuyliopistoihin Japanissa, Århusin taidemuseoon Tanskassa sekä lukuisiin yrityksiin ja oppilaitoksiin Suomessa. Auditoriokalusteilla Piiroinen on kalustanut muun muassa Nokian tiloja Suomessa, Århusin silloisen uuden musiikkitalon katsomon Tanskassa sekä Oslon yliopiston Domus Media juhlasalin Norjassa. Katsomotuoleja on puolestaan toimitettu lähes kaikkiin kotimaisiin liigahalleihin sekä Venäjälle kahdeksaan KHL-liigahalliin. Venäjällä eniten huomiota saanut katsomotuolitoimitus tehtiin vuoden 2014 Olympialaisten jääkiekon päänäyttämölle, Bolshoi Ice Domeen, jonne yritys toimitti 12 000 istuinta.

Sopimusvalmistusliiketoiminnassa Piiroinen on luotettava kumppani useille kotimaisille ja ulkomaisille yrityksille. Kotimaisen valmistuksen puolesta rohkaisevin esimerkki on Piiroisen ja yhden Japanin suurimman globaalisti toimivan kalusteyrityksen yhteistyö. Piiroinen valmistaa yritykselle asiakastuolin avaimet käteen periaatteella, aina tuotekehityksestä tuotteen pakkaamiseen ja lähettämiseen.

17 000 neliön tehtaillaan Piiroinen kehittää tuotantoaan ja sen ympäristöystävällisyyttä jatkuvasti. Yritys siirtyi jo useita vuosia sitten kolmiarvoiseen ympäristöä vähemmän kuormittavaan kromausprosessiin, pulverimaalausprosessi on fosfaattivapaa ja pintakäsittelyn prosessivedet kierrätetään yrityksen omassa vedenpuhdistamossa. Muutama vuosi sitten yrityksessä investoitiin myös biolämpölaitokseen ja näin päästiin täysin eroon raskaasta polttoöljystä.

Meillä Piiroisella on intohimo kehittää teollista toimintaa Suomessa yhdessä osaavien ihmistemme kanssa.

http://www.piiroinen.com/