Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Cafe Galerie - El Mundo

"Mi casa es tu casa"

Cafe Galerien yrittäjä Danita Jokela toivoo, että jokainen asiakas viihtyisi ja tuntisi olonsa tervetulleeksi. Cafe Gallerie toimii aamupäivisin kahvilana ja lounasravintolana. Tarjolla on itse tehtyjä leivonnaisia ja pikkusuolaisia sekä herkullinen lounas Etelä-Amerikan makumaailmasta. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla on tapaksia sekä a la carte -lista.

Danita kertoo: ”Minulla on aina ollut haaveena oma ravintola tai baari, jossain lämpimässä, meren äärellä. Olen ollut töissä ravintola-alalla lähes 10 vuoden ajan, erilaisissa paikoissa Suomessa ja ulkomailla. Suomeen muutettuani, aloin miettiä mitä oikeasti elämältä haluan ja päätin tehdä unelmastani totta. Nyt ei ihan olla siellä lämpimässä ja meren äärellä. Yritän kuitenkin luoda sellaisen ilmapiirin ja paikan tänne kuin olisin jossain muualla! Suomi kaipaa muutosta. Helsingistä löytyy erilaisia paikkoja, mutta Kouvolaan mahtuu vielä paljon!”

”Ravintolan perustaminen ei ollut helppoa, jouduin antamaan kaikkeni. Välillä asiat eivät 
menneetkään niin kuin halusin ja usko meinasi loppua. Mutta viimein onnistuin! Päivät ovat pituudeltaan joskus jopa 18 tuntisia. Ajankulua ei edes huomaa, kun tekee sitä mistä on unelmoinut ja sydän on mukana! Kun asiakkaat tulevat kiittämään, saamme hyvää palautetta ja tulee onnistumisia niin se on parhain kiitos minkä voi saada! On ollut ihana tuoda Kouvolaan jotain uutta ja erilaista mitä täältä ei ole aikaisemmin saanut.”

”Minun suunnitelmani on tehdä tästä Kouvolan paras paikka, niin ruuan, musiikin kuin
tunnelmankin puolesta”, jatkaa Danita. El Mundo on syntynyt todellisesta intohimosta.

www.cafegalerie.fi

El Mundo1.jpg

El Mundo 2.jpg

El Mundo 3.jpg