Siellä missä Canorama on, se kuuluu ja näkyy. Positiivinen ja innostunut Canorama–kansa vetää jokaisen suupielet korviin.

Canorama on paikallinen huippuosaaja, jonka tuotteita ovat erilaiset tiedonhallintaratkaisut. Yrityksen palveluita ovat 3D-tulostimet, ammattitulostusratkaisut, it-palvelut sekä tulostus- ja dokumentinhallinta. Canorama on perustettu vuonna 1993 Kokkolassa, jolloin se lähti liikkeelle 5 työntekijän voimin. Yritys on kasvanut rajusti viime vuosina ja tällä hetkellä Canoraman palveluita on saatavilla 12 paikkakunnalla. Kokkola, Ylivieska, Pietarsaari, Kuusamo, Seinäjoki, Kajaani, Tampere, Kauhajoki, Riihimäki, Järvenpää, Helsinki sekä Hämeenlinna työllistävät nyt yhteensä 115 henkilöä.

Canoraman toimitusjohtajan, Martin Brandtin mukaan toimivan, intohimoisen ja kasvavan yrityksen yksi pääpilari on henkilöstö. Työntekijöiden viihtyvyys onkin Canoramalle ensiarvoisen tärkeää. Töissä pitää olla hauskaa ja työkavereista välitetään – kuten perheissä yleensäkin. Huumoria ei tästä porukasta puutu, asiakkaille järjestettyihin pikkujouluihin saapuessa vastassa on joukko villieläimiä pukumiesten ja –naisten sijaan. Kaikkeen tekemiseen panostetaan täysillä. Työntekijöiden viihtyvyydestä kertoo myös se, että jokainen on valmis touhuamaan yhdessä asioita vaikka vapaa-ajallakin, tästä esimerkkinä jokavuotinen tilinpäätösjuhla, johon työntekijät lähtevät viikonlopuksi koko porukalla, omasta tahdostaan. Henkilöstöllä on jopa omat nettisivut, joissa he tsemppaavat ja kannustavat toisiaan.

Canoramassa kaikki tehdään suurella sydämellä. Yrityksen henkilöstön innokkuus ja intohimo omaa työtä kohtaan paistavat ulospäin ja se tekee Canoramasta intohimoisen yrityksen!

canorama kuva1.jpg

http://www.canorama.fi/