Suklaisia intohimoja Lapista

Choco Deli on maailman pohjoisin suklaatuotteita keskieurooppalaiseen tyyliin valmistava suklaapuoti Rovaniemen keskustassa.

choco-deli.jpg

Choco Deli sai alkunsa vuonna 2008, kun suklaan työstämiseen koukkuuntunut keittiöammattilainen Jouko Rajanen alkoi valmistaa käsintehtyjä suklaatuotteita omakotitalonsa autotalliin rakentamassaan keittiössä. Vuonna 2012 Jouko toteutti haaveensa ja perusti pienen suklaapuodin Rovaniemen keskustaan. Choco Deli tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti yli 20 erilaista suklaanautintoa, joulusesonkina artikkeleita on vitriineissä yli 30 erilaista! Ainutlaatuisten käsintehtyjen konvehtien lisäksi Choco Delin tuotevalikoimaan kuuluu kakkuja, leipiä ja lappilaisia perinneleivonnaisia. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä ja parhaista, luonnollisista raaka-aineista valmistettuja. Raaka-aineina, suklaan lisäksi, käytetään parhaita lappilaisia luonnontuotteita, kuten marjoja, kuusenkerkkää, tervaa ja jopa poroa. 

choco-deli-jouko.jpg

Joukon intohimo suklaaseen johtuu sen vaativuudesta: suklaa on innoittava raaka-aine työstää, eikä anna pieniäkään virheitä anteeksi. Intohimoinen suklaamies kehittää jatkuvasti uusia makuja ja värejä sekä opettelee ja kehittää uusia tekniikoita suklaan maalaamiseen. Tuotteissa näkyy ja maistuu niiden tekijän intohimo, innostus ja rakkaus lajiin: tuotteet on tehty aikaa säästämättä ja niiden maku, rakenne ja ulkonäkö on tarkkaan harkittu.  Jouko myös jakaa osaamistaan kouluttaen muita suklaan saloihin ympäri Suomen. Yhdessä henkilökuntansa kanssa Jouko tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä paitsi kahvilassaan, myös tarkkaan valikoiduissa hotelleissa ja ravintoloissa. Tulevaisuuden toiveena on löytää suuremmat tuotantotilat, jotta suklaisia intohimoja olisi mahdollista valmistaa laajenevalle asiakaskunnalle. 

chocodeli.fi
Facebook
Instagram: @chocodeliofficial