Critical Force, maailman johtava kilpailullisten FPS mobiilipelien kehittäjä

Ensimmäinen pelimme oli moninpelattava online räiskintäpeli Critical Strike Portable (CSP), jonka tarkoituksena oli testata tämän tyyppisten pelien kysyntää mobiililaitteilla. CSP osoittautui menestykseksi ja sitä onkin ladattu tähän mennessä jo yli 40 miljoonaa kertaa. Koska CSP:n arkkitehtuurissa ja toteutuksessa oli omat heikkoutensa, niin sen edelleen kehittämistä ei koettu järkeväksi. Päätimme ryhtyä kehittämään kokonaan uutta ja huomattavasti korkeatasoisempaa moninpelattavaa online räiskintäpeliä nimeltään Critical Ops, jonka arkkitehtuuri, grafiikka, backend ominaisuudet ja ansaintalogiikka on rakennettu täysin vastaamaan nykypelaajien ja –laitteistojen vaatimuksia.

Mobiilipelaajien määrä kasvaa valtavalla vauhdilla ja pelaajat siirtyvät pelaamaan yhä enemmän ns. hardcore pelejä, joka on meidän osaamisemme ydinaluetta. Mobiilipelit ovat yleensä nopeita tähdenlentoja, mutta Critical Ops on peli, jota ylläpidetään ja jatkokehitetään vuosien ajan. Uudessa pelissämme on ansaintamalli, joka ei karkoita pelaajia ja joka saa pelaajat käyttämään rahaa. Critical Ops on tällä hetkellä ainoa kilpailulliseen pelaamiseen soveltuva mobiili FPS peli, joten olemme todella hyvissä asemissa valloittaa mobiilin kilpapelaamisen markkinat globaalisti.

Intohimoista asennettamme pelikehitykseen kuvaa parhaiten se, että haluamme kehittää Critical Ops peliämme erittäin pelaajalähtöisesti. Emme halua rahastaa pelaajia ahneesti kuten monet kilpalijamme tekevät, vaan pyrimme siihen, että pelaajat rakastavat meidän peliämme ja että pelin sisäisten ostosten tekeminen tuottaa heille iloa.Vuoden 2015 Kasvu Open kilpailussa yrityksemme korjasi pääpotin 630 yrityksen joukosta voittamalla Start Again sarjan, Nordea Growth ja Going Global palkinnot. Voitto vahvisti käsitystämme siitä, että olemme tehneet asiat oikein ja että tinkimättömällä fokuksella ja intohimoisella työllä olemme luoneet mahdollisuuden saavuttaa todella merkittävän aseman globaalin pelimaailman kovassa kilpailussa.

http://criticalforceentertainment.com/

Facebook

ss2.jpg