Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Dream Hostel & Hotel

Kaikki alkoi intohimosta matkailuun ja vieraisiin kulttuureihin. Rakkaus uuden näkemiseen ja kokemiseen ajoi yrittäjäpariskunnan matkalle maailman ympäri. Esikoisen syntymä ja toinen raskaus pistivät monet matkasuunnitelmat uusiksi, joten unelmaa matkustamisesta ja vieraisiin kulttuureihin tutustumisesta piti tarkastella uudesta näkökulmasta; jos Muhammed ei pääse vuoren luo, on vuoren tultava Muhammedin luokse. Matkoilta mukaan oli tarttunut tunnelmia ja muistoja siitä, millainen täydellisen hostellin kuuluisi olla. Vaikeuksien kautta oma hostelli saatiin lopulta pystyyn, intohimosta matkailuun ja ihmisten kohtaamiseen.

Pian alkuperäisen innostuksen rinnalle tuli toinen, vahvempi intohimo. Yrittäjyys vei pariskunnan mennessään ja tahto ja halu kehittää toimintaa oli hurja. Pitkän hakuprosessin ja huolellisten haastatteluiden jälkeen kasassa oli kuuden hengen tiimi, josta kenelläkään ei ollut kokemusta majoitusalalta muuta kuin asiakkaana. Kaikilla oli kuitenkin palava halu aidosti auttaa matkailijoita ja luoda vieraille se tunne, minkä kaikki oli kokenut omilla matkoillaan hostelleissa yöpyessä.

Halu auttaa ja palvella sekä intohimo oppia uutta ja kehittyä kantoi pian hedelmää. Yritys on kaikkina kuutena toimintavuotenaan valittu Suomen parhaaksi hostelliksi*. Pieni, yksityinen majoitusliike on ollut varaussivustojen kummajainen – maailman suurimman varaussivuston asiakasarvioissa Dream Hostel & Hotel on Tampereen suosituin majoitusliike**.

Parhaiten intohimo työhön näkyy asiakaspalvelussa – kun talo on ollut täynnä, on asiakkaita nukkunut työntekijöiden kotona, vieraiden laukkuja on kannettu linja-autoasemalle ja on autettu muutossa. Monista asiakkaista on matkan varrella tullut myös hyviä ystäviä.

Dream Hostel & Hotel on erinomainen esimerkki siitä, miten intohimoisella toiminnalla ja asenteella pieni perheyritys on vakiinnuttanut asemansa suurten ketjujen hallitsemilla markkinoilla. Majoitusliike on saanut valtavasti kansainvälistä huomioita ja kunnianosoituksia, viimeisimpänä UK Times listasi hostellin Euroopan 20 parhaan joukkoon. Aika hyvin pienen maan pienessä kaupungissa olevalta pieneltä hostellilta! Intohimolla ja halulla pääsee pitkälle!

http://www.dreamhostel.fi/

m-dreamhostel045.jpg