fpw_kuvabanneri_kuvaaja-marikakangaskolkka.jpg

FPW Firmaservice

"Kivi sakset paperi"

Yrittäjyys antaa hyvät fiilikset ja tuntuu monesti siltä kuin leikkisi kivi sakset paperi -lorua. Yhtäläisyyksiä tähän leikkiin on monta. Yrittäjyys on hauskaa ja jännittävää, se on myös riskinottamista ja etenkin se on tervettä ajanvietettä. Kun perusasiat ovat kunnossa ja mieli leppoisa syntyy vaikka minkälaisia markkinointisuunnitelmia.

Pamela Westerlundin yritys FPW Firmaservice on markkinointipalveluihin erikoistunut yritys, joka on innoittanut ja auttanut yrityksiä jo 20 vuoden ajan. Firman peruskivet ovat ideointikyky, terävät kynät, luotettava aikataulutus ja projektin seuranta sekä luotettavat yhteistyökumppanit. Asiakaskuntaan kuuluu niin pienet kun suuretkin yritykset, läheltä ja kaukaa.

Sakseillamme räätälöimme juuri asiakkaillemme sopivan ratkaisun. Työkoneissamme pörräävät viimeisimmät julkaisu- ja apuohjelmistot ja Marika Kangaskolkan järjestelmäkamera on aina lähtövalmiina tekemään juttuja ja löytämään kuvitusmateriaalia. Hoidamme asiat alusta loppuun.

Tyhjä paperi, tai tyhjä näyttö on lähtökohtamme. Se on haastavaa, mutta inspiroivaa ja antaa energiaa tehdä jotain uutta. Meidän käsissämme paperi muuttuu esim. esitteiksi, tuoteluetteloiksi, asiakaslehdiksi, tiedotteiksi, vuosikertomuksiksi, ilmoituksiksi, pakkauksiksi, myyntikirjeiksi. Paperin lisäksi hallitsemme myös digitaaliset sovellukset ja monet viestintämuodot.

Mistä tämä into ja voima? FPW:n työt tehdään luonnon rauhassa Vessöössä, joka sijaitsee Porvoon saaristossa. Saaristolaisena Pamela on oppinut, että yrittäjän pitää olla monipuolinen. Jos ei osaa, niin tekemällä oppii ja uudet haasteet ravistavat mukavasti päätä. Niinpä Pamela on myös lukenut itsensä liikunta-alan Personal Traineriksi. Tämä lisäksi hän on yhdessä kolmen muun vessööläisen yrittäjän kanssa, ja täysin ilman kokemusta, toteuttanut ison valokuituhankkeen, jotta Vessöössä olisi supernopea laajakaista. Tähän kun eivät isot operaattorit pystyneet.

FPW Firmaservice peilaa Pamelan mottoa. Pitää keksiä päivittäin ainakin 2-3 uutta liikeideaa, jos ei muuten niin ihan vaan pahan päivän varalle.

http://www.firmaservice.com/