FEET2 Oy – intohimosta juoksemiseen

FEET2 Oy on vuonna 2013 perustettu kahden miehen yritys, jonka päätoimialana on juoksujalkineiden suunnittelu ja tuotanto Kauko-Idässä. Suunnittelun kantava voima on luonnollisuus eli kuinka juoksujalkine voi auttaa sen käyttäjää juoksemaan kuten luonnonvalinta on tarkoittanut. Jalkaterän ja koko kehon luonnollinen iskunvaimennusmekaniikka on meillä jokaisella sisäänrakennettuna ja juoksujalkineiden suunnittelussa olemme kaikin tavoin pyrkineet kunnioittamaan tätä ainutlaatuista kokonaisuutta.

Teukka 1.jpg

Suunnittelua yrityksemme vie eteenpäin biomekaniikkaan ja alaraajafysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin ja jalkineisiin erikoistuneen mallimestarin ammattitaidolla. Kokemus on osoittanut tämän innovatiiviseksi ja onnistuneeksi kokonaisuudeksi. Pieni, mutta uusia näkemyksiä tuottava tiimimme on saanut valmiiksi jo kaksi patenttiin johtanutta keksintöä juoksujalkineen pohjarakenteesta.

Fuchsia.jpg

Olemme puhtaasti kotimainen yritys ja tuomme juoksujalkinemarkkinoille innovatiivisia tuotteita kunnianhimoisella asenteella. Koskaan emme ole antaneet periksi, vaikka matkan varrella olemme kohdanneet runsain määrin vaikeuksia, jotka olemme aina voittaneet. Luovuttaminen ei ole koskaan ollut vaihtoehto, koska tiedämme, että luonnon valinta ei ole ollut väärässä. Tarjoamme kaikille juoksun ystäville jalkineen, joka antaa täysin uudenlaisen kokemuksen juosta niin luonnollisesti kuin se jalkineet jalassa on mahdollista.

http://www.feet.fi/

Facebook