Gofore on IT-johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Olemme tulevaisuuden digitaalisten palvelujen muotoiluun, rakentamiseen ja niihin liittyvän muutoksen johtamiseen erikoistunut, vahvasti kasvava ohjelmistotalo.

Toimintaamme ohjaa kaksi toinen toistaan vahvistavaa arvoa, jotka ovat olleet keskeinen tekijä yrityksen menestyksessä. Arvoista ensimmäinen ja tärkein on olla jokaiselle hyvä työpaikka. Toinen arvomme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Työssään viihtyvät ja osaavat työntekijät ratkaisevat asiakkaan onnistumisen. Kun asiakas onnistuu, yrityskin saa siitä osansa liiketoiminnallisen menestyksen muodossa.

Arvojen mukaisen toiminnan ytimessä on innostus ja intohimo. Elokuussa 2015 Goforen toimitusjohtaja Timur selvitti mikä goforelaisia innostaa. Selvityksen perusteella innostumme työskentelystä hyvässä porukassa, vaikuttamisesta, itsemme kehittämisestä ja uusista teknologioista. Intohimon voidaankin nähdä syntyvän näiden risteyksessä. Intohimo Goforella on yhdessä tekemistä, yhteiskuntaan vaikuttaen ja koko ajan kehittyen. Tätä kuvastaa myös yrityksemme missio: haluamme muuttaa maailman paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla.

Innostuminen ja intohimo ovat kulkeneet mukana koko yrityksen elinkaaren ajan. Gofore syntyi neljän kaveruksen halusta perustaa yritys, jossa on mukava työskennellä ja jossa tehdään merkittäviä projekteja. Intohimo tekemiseen, työhyvinvointiin panostaminen ja yhteiskuntaan vaikuttaminen näkyvät jokapäiväisessä työyhteisössä edelleen, vaikka perustamisvuoteen 2001 verrattuna työkavereita on tullut 150 lisää.

gofore intohimo_2.jpg


Gofore tarjoaa parhaan mahdollisen työpaikan heille, jotka uskovat parhaiden tulosten syntyvän ihmisiin luottamalla ja yhdessä tekemällä ja haluavat osallistua tämän kulttuurin vahvistamiseen. Avoimuus, luotettavuus ja työkaverin auttaminen ovat elementtejä, joille hyvinvoiva, innostunut ja lopulta myös intohimoinen työpaikka rakentuu.

http://gofore.com/