Greenstep – intohimona asiakkaidemme menestys!

greenstep1.jpg

Greenstep Oy on 2010 Espoossa perustettu täyden palvelun taloushallinto- ja finanssitalo, jonka palvelut kattavat kaiken tilitoimisto-palveluista yritysjohdon konsultointiin. Tänä päivänä Greenstep palvelee jo yli 700 yritystä 100 asiantuntijan voimin Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Green kuvaa kasvua ja step askelta, jotka haluamme ottaa asiakkaidemme kanssa yhdessä vieden taloushallinnon seuraavalle askelmalle. Autamme vaikeuksissa olevia yrityksiä ja teemme kaikkemme, jotta yritys saa toiminnalleen uuden suunnan ja mahdollistamme toiminnan jatkumisen. Yksi vahva osaamisalueemme on myös rahoituksen hankkiminen. Olemme järjestäneet asiakasyrityksillemme osakeanteja, sekä auttaneet heitä vieraan pääomanehtoisen rahoituksen hankkimisessa. Uskomme myös automatisointiin, siksi olemme itse kehittäneet esimerkiksi oman matkalaskuohjelman, Receiptcam:in.

Meille Taloushallintopalvelut ovat intohimobusiness; teemme työtämme yhden ainoan esimiehen alaisuudessa ja se on asiakkaamme. Meillä on aina aikaa yrittäjille ja henkilöstömme on meille tärkeintä. Tämä näkyy esim. joustavuutena, monipuolisina ja mielenkiintoisina työtehtävinä, etätyömahdollisuuksina, viihtyisinä työtiloina, koulutusmahdollisuuksina, tapahtumina ja hyvinä työvälineinä.

Olemme asiakkaidemme taloudelliseen hyvinvointiin sitoutunut kumppani, jonka laajoista palveluista pystymme räätälöimään asiakkaidemme tarpeisiin sopivan ratkaisun. Greenstep tuntee toimintansa myötä asiakkaansa hyvin ja pystyy tukemaan heitä liiketoimintansa kehittämisessä. Olemme olemassa suomalaisia pk-yrityksiä auttamassa. Tekemässä sitä työtä, jolla Suomi saadaan nousuun. Kun asiakkaamme menestyvät, mekin menestymme!

http://greenstep.fi/