Hotelli Lasaretti – Intohimona laadukkaat, oululaiset kokous- ja ravintolapalvelut

Jo 15 vuoden ajan Lasaretti on pyrkinyt siihen, että se on kokoustajien paikkatoiveissa kärkisijoilla. Kärkisijoille pääsee, jos pitää huolen kokousasiakkaan perustarpeista; toimivista tiloista, maistuvista tarjoiluista ja huomioivasta palvelusta. Näihin perusasioihin panostetaan jatkuvasti ja niiden kehittäminen nähdään toiminnan jatkuvuuden kannalta ensiarvoisen tärkeänä. Pienen toimijan on mahdollista joustaa ja tehdä nopeitakin muutoksia asiakkaidensa vuoksi. 

Restaurant1.jpg

Hotelli Lasaretti ja ravintola Virta sijaitsevat Oulussa, poikkeuksellisen kauniissa ympäristössä Oulujoen suistossa, kauniin Hupisaaren alueella. Harvassa paikassa voi nauttia tästä yhtälöstä: luonto vuodenajan vaihteluineen on lähellä, mutta kaupungin keskustaankaan ei ole kuin kivenheitto matkaa. Ympäristöasioihin panostetaan Lasaretissa erityisesti, kaikilla palveluilla (hotelli, ravintola, kokous) on Joutsenmerkki.

Island Lasaretinsaari2.jpg

Historiaa Lasaretinsaarella on riittänyt huomattavasti pidempään kuin Hotelli Lasaretin ajan. Oulujoki on ollut aikansa talouden merkittävä kauppareitti ja liikenneväylä, jota pitkin tervatynnyrit saapuivat kaupunkiin 1600-luvulla. Samalla saarella on aikojen kuluessa ehtinyt toimia myös Kruunun viinanpolttimo, lääninsairaala sekä Puolustusvoimien sotilassairaala. Historiaa onkin kunnioitettu Lasaretissa mm. tilojen nimeämisessä ja niitä on kunnostettu vanhaa arvostaen ja säilyttäen. 

Oulussa Lasaretti on tunnettu etenkin hyvästä ruoastaan, josta saa kiittää ravintola Virtaa ja sen intohimolla työskenteleviä kokkeja. Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämät kilvet edellyttävät ravintolatoiminnalta korkeaa tasoa päivittäin. Lautaselle päätyy usein raaka-aineita läheltä ja tänä vuonna painotus on itse leivotuissa kahvileivissä sekä leivässä aamiaisesta iltamyöhään. 

15 vuotta Lasaretti on ollut ylpeä osa Oulua ja matka jatkuu edelleen.

www.lasaretti.com
 Facebook