Hunajayhtymä Oy - Intohimona hunaja

Hunajayhtymä on mehiläishoitajien perustama osakeyhtiö, joka on vuosikymmenien ajan myynyt suomalaista hunajaa päivittäistavarakaupoissa Hangosta Utsjoelle. Viimeisten vuosien aikana yritys on ottanut pitkiä kehitysaskeleita laajentamalla tuoteperhettään uusilla tuotteilla. Yrityksen innovatiivisuus tulee ehkä parhaiten esille keihäänkärkituotteesta Mieleinen – suomalaista hunajaa & kuitua, joka on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen tuote, sillä se pysyy aina juoksevassa muodossa ja sisältää peräti 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin tavallinen hunaja.

IMG_9974.JPG

Tuotteena suomalainen hunaja herättää kiinnostusta maailmanlaajuisesti, eritoten Aasiassa. Hunajayhtymä on panostanut suomalaisen hunajan vientiin Japaniin ja Kiinaan viimeisen viiden vuoden aikana sloganilla ”Finnish Honey – The Northernmost Honey in the World”. Ajattelemme yrityksessä positiivisesti ja siksi maamme pohjoinen ulottuvuus on käännetty vahvuudeksi. Arktinen ilmasto, puhdas luonto ja hunajan alkuperän paikkakuntakohtainen jäljitettävyys ovat olleet tekijöitä, jotka ovat tuoneet lisäarvoa jo muutenkin herkullisiin ja korkealuokkaisiin hunajiimme.

Hunajayhtymän menestyksen taustalla on ollut intohimo mehiläisiin ja hunajiin. Menestys on vaatinut kuitenkin laajempaa intohimoa, joka on perustunut suomalaisten mehiläishoitajien rakkauteen luontoa ja sitä kautta mehiläisiä ja hunajaa kohtaan [http://www.hunaja.fi/alkuperalla-on-valia ]. Yksinkertaisesti voisi todeta, että mehiläishoito ei ole pelkästään harrastus tai ammatti, se on elämäntapa, joka jatkuu läpi koko elämän.

Hunajayhtymän menestymisen kolmantena tärkeänä tekijänä on ollut suomalainen kuluttaja, joka tutkitusti arvostaa hunajassa eniten juuri sen kotimaisuutta. Yrityksemme tärkeitä kulmakiviä on aina ollut toiminnan läpinäkyvyys ja avoimuus, siksi olemme halunneet kertoa pakkaamiemme hunajien alkuperän paikkakuntakohtaisesti jo vuosien ajan, koska ”Alkuperällä on väliä”.

Intohimomme hunajaan ja mehiläisiin ei ole rajattua. Jos haluat tulla jakamaan sitä kanssamme, ota yhteyttä yritykseemme.

www.hunaja.fi