12792308_1712172762398325_2945572737828300675_o.jpg

Hydoring Oy

Johtava kotimainen hydrauliikkavalmistaja

Hydoring Oy suunnittelee, valmistaa, asentaa ja huoltaa asiakasräätälöityjä hydraulisylintereitä, voimayksiköitä, venttiililohkoja ja kiertovoitelujärjestelmiä. Tuotanto-ohjelmasta löytyy myös vakiosylinterit ja -koneikot. Yritys tarjoaa koko hydrauliikan ketjun aina tuotteen suunnittelusta sen ylläpitohuoltoon asti. Hydoring on määrätietoisella kasvulla noussut johtavien kotimaisten hydrauliikkavalmistajien joukkoon ja tekee tänä päivänä myös kansainvälistä liiketoimintaa.

Hydoringin toimitusjohtaja talousneuvos Timo Raikko on ollut yrityksen johdossa sen perustamisesta, vuodesta 1987 lähtien. Perheyrityksessä on sukupolvenvaihdos aloitettu kuluvan vuoden alussa. Yrityksen johdossa toimivat, jo pienestä pitäen yrityksessä työskennelleet Raikon pojat Jussi ja Janne. Lisäksi hallituksessa toimivat myös Timo Raikon tyttäret Eija ja Anne, jotka tällä hetkellä työskentelevät yhtiön ulkopuolella.

”Meille on tärkeää vaikuttaa alueemme elinvoimaisuuteen pitämällä yrityksen tuotanto paikallisena ja näin työllistämällä. Henkilöstö on voimavaramme ja meillä työskenteleekin noin 100 ammattilaista. Vaihtuvuus on meillä pientä, mistä olemme iloisia” Jussi Raikko kiittelee. ”On hauskaa, miten jo pikkupoikana konttorin käytävillä jalkapalloa pelatessa tapaamani työntekijät ovat yhä meillä töissä. Sitoutunut ja hyvä työyhteisö on tärkeää ja motivoi aamulla uuteen päivään”, jatkaa Janne Raikko.

Asiakaslähtöisyys ja räätälöitävät ratkaisut ovat Hydoringille tärkeitä toiminnan kulmakiviä – se heijastuu myös henkilöstön vastauksissa, kun kysytään mikä innostaa työskentelemään yrityksessä. Intohimo yrityksen toiminnassa näkyy siinä, että mahdollistetaan työn monipuolisuus, kehittyminen ja kehittäminen. Jokainen päivä on erilainen. Hydoring investoi sen kilpailukykyyn hankkimalla mittavia nykyaikaisia tuotannon koneita. ”Haluamme kehittää yritystä ja näemme tulevaisuuden valoisana” kertovat Janne ja Jussi Raikko.

Hydoring Oy numeroina:
Liikevaihto: 14 M€
Henkilöstö: 103
Omistus: Timo Raikon perhe 100 %
Markkinat: Suomi, Pohjoismaat, Baltia, Puola, Kiina ja Venäjä
Tuotantotilat 8000 m2

www.hydoring.com