Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Johanna Hurmerinta Oy

Valmennuksia ja sparrauksia yrityksille

jh_iy.jpg

Työskenneltyäni yli 20 vuotta markkinoinnin ja viestinnän parissa, halusin toteuttaa unelmani. Unelmani on auttaa valmentajana ihmisiä ja yrityksiä menestymään.

Sukelsin sosiaalisen median suureen valtamereen seitsemän vuotta sitten. Huomasin pian kuinka valtavat mahdollisuudet sosiaalinen media tarjoaa ihmisille ja organisaatioille. Some tarjoaa tehokkaan mahdollisuuden sosiaaliseen vuorovaikutukseen, verkostoitumiseen, vaikuttamiseen ja viestintään. Aloitin valmennusurani 2014 ja joulukuussa 2015 perustin osakeyhtiön toiminnan kasvaessa reippain askelin.

Tarjoan valmennuksia ja sparrauksia toimitusjohtajille, markkinointi- ja viestintäjohtajille, sisällöntuottajille ja yrittäjille.

Asiakkaani kiittävät minua innostavasta, aurinkoisesta, rohkeutta ruokkivasta ja intohimoisesta valmennustyylistäni sekä laadukkaasta sisällöstä. Tämä jos mikä innostaa minua jatkamaan missiotani.

Aloitin blogini nytjahuomenna.com vuonna 2013 ja huomasin pian, että bloggaaminen on intohimoni. Blogini kautta voin auttaa ja palvella ihmisiä ja organisaatioita jakamalla vinkkejä, tarinoita ja minioppaita. Blogini ja some-tilieni seuraajat innostavat yhä intohimoisempaan toimintaan positiivisilla kommenteillaan ja kiitoksillaan.

Helsingin seudun kauppakamari julkaisi lokakuussa 2015 kirjani ’On aika muuttua’. Kirja on sosiaalisen liiketoiminnan opas johtajille, markkinointi- ja viestintävastaaville, HR-päälliköille ja yrittäjille. Kirjasta vastaanottamani innostava ja postiviinen palaute on sykähdyttänyt suuresti. Olen äärettömän kiitollinen jokaiselle seuraajalleni, kirjani lukijoille ja upeille asiakkailleni.

http://www.hurmerinta.com/

Blogi: http://www.nytjahuomenna.com/

 Intohimoinen yritys JHOY2.jpg