Joylla – kohti kukoistusta 

Joylla on syntynyt unelmista ja intohimosta. Olemme tehneet unelmistamme tavoitteita ja lähteneet rohkeasti toteuttamaan niitä. Haluamme auttaa myös muita kukoistamaan. Ilolla!

Olemme kaksi pitkäaikaista ystävää. Auttaminen ja hyvinvoinnin lisääminen ympärillämme ovat aina olleet intohimomme. Olimme kumpainenkin lupaavalla urapolulla, kunnes päätimme keväällä 2013 ottaa pienen mietintätauon. Pakkasimme rinkkamme ja lähdimme runsaan puolen vuoden maailmanympärimatkalle.

Reissulla koimme ja näimme unohtumattomia asioita ja tapasimme hurjan määrän mielenkiintoisia ihmisiä. Kuulimme heiltä inspiroivia tarinoita. Kiinnostuksemme psykologiaa ja hyvinvointia kohtaan syveni. Opimme paljon erilaisista elämäntavoista.

Kokemus avarsi ymmärrystämme siitä, miten paljon voimmekaan oppia toinen toisiltamme ja kuinka suuri mahdollisuus meillä on itse vaikuttaa omaan hyvinvointiimme. Positiivinen psykologia löysi tiensä luoksemme moninaisten väylien kautta. Reissun jälkeen ryhdyimme molemmat opiskelemaan alaa (University of East London).

Ystävänpäivänä 2015 teimme päätöksen toteuttaa matkallamme alkunsa saaneen unelman. Joulukuussa 2015 perustimme Oy Joylla Ab:n, jotta voisimme levittää positiivisen psykologian ilosanomaa ja opastaa ihmisiä, yhteisöjä ja yrityksiä kohti kukoistusta.

Tarjoamme palveluita sekä yksilöille että organisaatioille: valmennusta, verkkotuotteita, konsultaatiota – asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelumme perustuvat positiiviseen psykologiaan ja tieteellisesti todistettuihin menetelmiin. Haluamme tuoda ihmiset ja tieteen lähemmäksi toisiaan.

On upeaa tehdä työtä, joka on meille molemmille suuri intohimo, vastaa arvomaailmojamme ja tuntuu todella merkitykselliseltä. Pääsemme työssämme käyttämään vahvuuksiamme ja haluamme auttaa muitakin tekemään niin. Jokainen työ voi olla merkityksellinen ja jokainen pystyy hyödyntämään vahvuuksiaan voimavaroinaan. Me olemme tukena ja apuna tässä prosessissa.

Ilolla,
Netta ja Paulina

Joylla.jpg

http://www.joylla.com/