Juhlan Lumoa

Intohimosta ammatiksi- Elämäänne Juhlan lumoa!

Jenni-Juhlan-Lumoa.jpgKaikki on aikanaan lähtenyt ajatuksesta, että voisin joskus tehdä työtä, jossa yhdistyisivät itselle lähellä sydäntä olevat asiat. Vuosien haaveiden jälkeen, perheen ja ystävien kannustamana toteutui unelma omasta yrityksestä. Juhlan lumoa syntyi intohimoisella asenteella ja inspiraatioista elämän varrelta.

Juhlan lumoa tarjoaa hää- ja juhlasuunnittelun lisäksi monipuolisen palveluvalikoiman. Ajatuksena on tarjota apua juhlajärjestelyihin, jolloin asiakas voisi kiireen ja arjen pyörityksen keskellä nauttia tulevasta juhlapäivästään ilman järjestelyjen tuomaa stressiä. Juhlasuunittelijan tehtävänä on myös luoda ja antaa erilaisia vaihtoehtoja kun esimerkiksi juhlien ohjelmaan, teemaan tai koristeluun kaivataan uudenlaista vivahdetta. Työssäni voin hyödyntää luovuuttani ja elämän varrella opittuja taitoja. Vain mielikuvitus on rajana!

Haluan tarjota asiakkailleni sellaista palvelua, jota toivoisin itsekin saavani. Asiakkaan kuunteleminen, toiveiden huomioon ottaminen sekä kunnioittava ja innokas työote ovat kaiken lähtökohtana. Tähän yhdistettynä antoisa unelmatyö mahdollisuuksien maailmassa luovat mainion lähtökohdan yrittäjyyden taipaleelle. Samalla rinnassani palaa ihana tunne siitä, mitä olenkaan saanut aikaan ja jota myös muiden yrittäjien kannattaisi vaalia: olla ylpeä työstään.

Vaikka tie yrittäjyyteen voi tuoda mukanaan tietynlaisia haasteita, antaa se myös mahdollisuuden kasvaa ihmisenä ja oppia itsestään uusia puolia. Yrittäjyys antaa myös vapauden tehdä asiat juuri niin kuin haluaa ja näin yrityksestäkin tulee omannäköisensä. Erilaisten yrittäjien ja toimijoiden kanssa verkostoitumalla on myös auennut ovia yllättäviinkin mahdollisuuksiin ja tuo mukanaan uusia mielenkiintoisia haasteita. Positiivinen ja periksi antamaton asenne sekä luottavainen mieli antavat voimaa tekemiseen ja uskoa omaan työhön. Toivon, että yritykseni toiminnasta näkyy
ulospäin, että teen työtäni täydellä sydämellä asiakkaitani arvostaen.

Lumoa-sana kiteyttää ajatukseni yrittäjyydestäni ja kertoo sanan varsinaisesta merkityksestä: Löysin tieni-Uskon Itseeni-Mahdollisuuksien maailmassa-Olen onnekas-Annan aina kaikkeni. Haluan kannustaa ihmisiä uskomaan kykyihinsä ja ottamaan askeleen unelmiensa eteen. Koskaan ei ole liian myöhäistä, intohimo se on mikä kantaa eteenpäin.

www.juhlanlumoa.fi
www.facebook.com/juhlanlumoa