Puhuin ensimmäisen kerran kahvilan perustamisesta vuonna 2002. Tasan kymmenen vuotta ja monia polkuja myöhemmin päätin, että nyt on sen aika; seuraan omaa unelmaani.

Rakastan kotikaupunkiani ja haluan tarjota ihmiselle parasta. Kodikasta, rentoa ja trendikästä. Taustalla soi letkeä fiftarimusiikki, leivonnaiset ovat makurikkaita, lounastarjonta tuoretta ja monipuolista, asiakaspalvelu reipasta ja ystävällistä, kahvi tuoretta ja suoraan paahtimolta tullutta. Ja asiakasta palvellaan loppuun asti.

Kahvila Hippu 2.jpg

Työntekijöissä arvostan asennetta, en koskaan katso tutkintoja. Hyvällä asenteellä tiedän heidän luovan ympärilleen hyvän ilmapiirin.

Teen tätä intohimosta, vaikka olen valinnut vaikeimman tavan toteuttaa kahvila-yritystä. Paljon palvelua ja paljon käsin valmistusta. Mutta asiakkaani ovat sen ansainneet. Parhaimpiin palautteisiin kuulu ehdottomasti kaksi tapausta; toinen, jossa kerrottiin lasten leikkivän Hippua kotona. Yksi saa kattaa pöydän, toinen ottaa tilauksia ja kolmas tarjoilee. Aivan parasta! Ihan hetki sitten pieni eskarilaispoika tuumasi kahvilassa käydessään, että hän toivoo pääsevänsä isona Hippuun töihin. Parhaita palautteita, ehdottomasti.

Nöyräksi ja hiljaiseksi vetää myös loppuvuonna 2015 saatu tunnustus Raahen Nuorkauppakamarilta. Raahen seutukunnan vuoden nuori yrittäjä 2015.

Joku on tainnut ymmärtää, mitä haluan intohimollani sanoa. Sinullakin on oikeus nauttia.

Kahvila Hippu 3.jpg

www.kahvilahippu.fi