Kahvila Nanda Mikkeli

Yrittäjäpariskunta Marika ja Alberto tapasivat noin 4 vuotta sitten Alberton kotikaupungissa Espanjan Alicantessa. Voisi melkein sanoa, että kohtalo puuttui nuorten elämään, sillä ei aikaakaan kun Alberto muutti Marikan perässä Suomeen. Puoli vuotta ensikohtaamisen jälkeen he perustivat Mikkelin idylliseen kauppahalliin oman pienen kahvilan. Kahvila sisustettiin kierrätyskonein ja kalustein ja siellä tarjoiltiin alkuun itse leivottuja CupCake- leivonnaisia ja kahvia. 

Ihmeellinen rohkeus yrittämiseen ja usko ja intohimo omaan tekemiseen ajoi nuorta pariskuntaa kehittämään kahvilaa ja tuotevalikoimaa. Unelmista oli pidettävä kiinni, joten peliin laitettiin kaikki, omat säästöt mukaan lukien. Ensimmäisen toimintavuoden jälkeen kahvila muutti isompiin tiloihin, palkkasi lisää henkilökuntaa ja tuotevalikoima kasvoi huomattavasti. 

Tänä päivänä kahvila sijaitsee Mikkelin keskustassa vanhassa puutalossa, jossa Nandan ”sielu” pääsee oikeuksiinsa. Kahvilan tunnelma on huikea. Sisään astuessasi tunnet tulevasi kotiin, jossa odottaa maittava kotiruoka ja onnellinen henkilökunta, kuin omaa perhettäsi. Istuessasi kahvilassa kupponen kahvia edessäsi huomaat toistuvasti jääväsi haaveilemaan ja tunnustelemaan kahvilan tunnelmaa. Täydellinen irtiotto arjesta, keskellä työpäivää.

Nanda on kahvila ja paljon kaikkea muuta. Nandasta löydät ihanat, paikan päällä leivotut makeat ja suolaiset herkut, maittavan lounaan, raikkaat smoothiet ja kaupungin parhaiksi kutsutut erikoiskahvit. 

”Kahvila ja se miltä siellä näyttää, tuotteet ja tunnelma, ovat tärkein osoitus intohimoisesta yrityksestä. Meillä ei myydä yhtäkään tuotetta, johon emme itse uskoisi. Kahvilan sisustus ja sen tunnelma halutaan pitää aina omaleimaisena. Tuoreet kukat, kynttilät ja vaihtuva sisustus yhdessä vaihtuvan ja ajankohtaisen valikoiman kanssa pitää meidät ja asiakkaat virkeinä. Parasta Nandassa on tietenkin sen asiakkaat, jotka päivästä toiseen jaksavat tulla uudestaan, hymyillä, tuoda ystäviä, kiittää, olla tyytyväisiä. Sen takia me Nandassa haluamme tehdä joka päivä parhaamme - jotta Sinä tulisit uudestaan ja ilahtuisit - ja tulisit taas!” – Kertoo Marika.

www.kahvilananda.fi

KahvilaNanadapariskunta.jpg

KahvilaNanda1.jpg

KahvilaNandalautanen.jpg

KanhvilaNanda2.jpg