FB_IMG_1457597755119.jpg kenkäkingikuva.png

Kenkäkingi

Olet varmasti huomannut, että nykyään on harvinaista löytää kaupoista tavaraa, joka olisi tehty kestämään. Ja että se mikä näyttää hyvältä hyllyssä, ei välttämättä ole tehty käytettäväksi. Avasin Kenkäkingin vuonna 2015, koska sain tarpeekseni huonosta laadusta ja kertakäyttöisistä tavaroista.

Kenkäkingi on perinteinen palveleva suutariliike Keravalla, joka myös myy tarkoin valikoitua ja huollettua pääasiassa käytettyä tavaraa, sillä laatu kestää käyttöä. Käytetyllä tavaralla on myös tarina, jota uudella ei vielä ole. Luotan myyntivalikoimaani niin paljon, että annan sille erityisen turvan, toisin sanoen huollan tarvittaessa myymiäni tuotteita jatkossa normaalia edullisemmin.

Kenkäkingissä korjaan kenkien, laukkujen ja takkien lisäksi monenlaista muutakin vuosien kokemuksella sekä teen avaimia ja teroituksia. Myös suomalainen laadukas käsityö on Kenkäkingin erityisessä suojeluksessa.

Liikkeessäni tulee olemaan aina sellaista uniikkia käsintehtyä tavaraa, jota ei marketeista löydy. Käsin tehdyssä on mukana paljon myös tekijänsä sielua - intohimosta puhumattakaan.

Kenkäkingi pitää osaltaan viihtyisien kivijalkaliikkeiden perinnettä yllä ja haluaa myös tuoda esille hiipumaan päässeen kotimaisen tekstiili- ja nahkateollisuuden helmiä.

Kenkäkingissä panostetaan useammallakin tavalla kierrätykseen, ja toisin kuin yleensä kirpputoreilla, täällä laatu korvaa määrän, sillä laatu on jokaisen oikeus.

www.kenkakingi.fi