Kissconsulting Oy

Kissconsulting auttaa asiakasta tekemään muutosloikkia väsähtäneiden vauhdittomien pituushyppyjen sijasta, auttaa yksinkertaistamaan asioita ja lisäämään intohimoa työntekoon ja johtamiseen. Tämä tehdään valmennusten ja johdon konsultoinnin keinoin. 


kissconsulting 2.jpg

 Me suhtaudumme intohimolla yksinkertaisuuteen. Uskallamme olla vastarinnan kiiskiä ja peräänkuulutamme yksinkertaista strategiaa. Olemme tutkineet ja huomanneet monimutkaisen strategian yleisyyden ja sen ongelmat. Yksinkertaisuutta ja helppoutta tarvitaan kaikessa. Suhtaudumme intohimoisesti arkeen ja käytännönläheisyyteen. Kyselemme ja kuuntelemme. Löydämme, mistä kenkä puristaa. Jos joku sanoisi, että kuulostipa asiantuntevalta, mutta meni vähän yli hilseen, se ei meitä ilahduttaisi. Käytännönläheisyys näkyy teoissa, joiden kautta saadaan tuloksia.

 Me suhtaudumme intohimolla luovuuteen. Maailma muuttuu kovaa vauhtia ja meidän pitää uudistua, jotta voimme auttaa asiakasta uudistumaan. Olemme idearikkaita. Ideoista ja palautteesta ei vedetä hernettä nenään, vaan kiinnostutaan, kehitetään ja viedään käytäntöön. Näin opimme nopeasti ja työ pysyy intohimoisena. Opitaan puolin ja toisin, nuorelta kokeneemmalle ja kokeneemmalta nuoremmalle, kollegalta toiselle. Suhtaudumme intohimolla siihen, että asiakkaamme saavat luovat kanavansa auki. Luovuuden vastapariksi tarvitaan intohimoa myös rutiineihin ja systemaattiseen toimintaan.  Suhtaudumme intohimolla siihen, että työssä pitää olla hauskaa, kuulua naurua, kannustaa kaveria ja kehua. Silloin jaksaa ja luovuus lisääntyy. Olemme toisiamme varten. Autamme toisiamme. Tietysti tämä ulottuu yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

Me suhtaudumme intohimolla asiakkaan onnistumiseen. Olemme intohimoisia ja innostuneita, mutta haluamme myös edistää intohimoa työhön ja sen tulosvaikutuksia asiakkaissamme. Tiedämme, että pelolla johtaminen on perseestä. Innostusta ja intohimoa tuottava johtaminen tuo tulosta. Haluamme edesauttaa asiakkaan menestystarinoita. Tämä näkyy myynnin ja palvelun paranemisessa, ideoissa, tehostumisessa tai asiakkaan strategisessa toiveessa. Ennen kaikkea tuloksina.

kissconsulting.jpg

Kissconsulting Oy, Kristianinkatu 15, 00170 Helsinki
Omistajat Maarika Maury, Tuomo Meretniemi,
p. 050-5900412, maarika@kissconsulting.fi
www.kissconsulting.fi