Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Kotimaan Energia Oy

Kotimaan Energia

Intohimoinen kasvutarina

Visiomme on kunnianhimoinen ja rohkea. Tavoittelemme vahvaa kasvua Suomen energiamarkkinoilla. Haluamme tuoda avoimuutta sähkön hintakeskusteluun: jokaisella suomalaisella tulisi olla eväät pysähtyä miettimään oman sähkösopimuksensa kilpailukykyisyyttä. Intohimo näkyy Kotimaan Energiassa positiivisena Can Do -asenteena. Tavoitteiden saavuttamiseksi ollaan valmiita tekemään paljon töitä yhdessä.

Kotimaan Energia on osa norjalaista Hafslund-konsernia. Vuonna 1898 perustettu Hafslund on Norjan suurin verkkoyhtiö sekä merkittävä uusiutuvan energian tuottaja, jolla on yli miljoona sähköasiakasta Pohjoismaissa. Ympäristöystävällisyys on meille sydämen asia. Siksi myymme 100 % uusiutuvalla vesivoimalla tuotettua sähköä.

Kasvu vaatii motivoituneita ja osaavia huipputyyppejä

Toivottuun määränpäähän ei päästä, ellei yhteistä matkaa ole vauhdittamassa paras joukkue. Kotimaan Energialle on viime vuonna rekrytoitu runsaasti uutta osaamista: mm. suomalainen johtoryhmä, tuotepäällikkö sekä mutkattomia palveluneuvojia. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaiken A ja O. Mittaamme asiakaspalvelun ja myynnin sujuvuutta varmistaaksemme korkean laatutason.

Intohimo näkyy tavassa tehdä päivittäistä työtä

Kotimaan Energian myyntineuvottelija Sanna on todella taitava työssään, mutta hän haluaa jatkuvasti kehittyä entistä paremmaksi. Sanna auttaa asiakkaita valitsemaan parhaan sähkösopimuksen Kotimaan Energian tuotevalikoimasta. Hän ohjaa taitavasti asiakkaan oikeaan ratkaisuun. ”Myynti onkin parasta asiakaspalvelua”, Sanna summaa. Työpäivän päätteeksi hän on hyvällä tuulella, sillä asiakkaiden kanssa oli taas mukava tehdä kauppoja. Sanna saa usein myönteistä asiakaspalautetta iloisesta asenteestaan sekä myyntitaidoistaan. Arvostamme hänen osaavaa ja reipasta otettaan työhön. Uskomme tämän välittyvän myös hyvänä mielenä asiakkaiden suuntaan. Sanna on täynnä aitoa Kotimaan Energiaa, samoin kuin 50 muuta tuloksentekijäämme. Tähän voittajatiimiin on kunnia kuulua.

www.kotimaanenergia.fi