kumijamatto.jpg

Kumi ja matto

Intohimoista palvelua suurella sydämellä!

Sekä paikallista että koko Suomea kattavaa palvelua

Lohjan Kumi ja Matto on yli 65-vuotias perheyritys Länsi-Uudeltamaalta. Myymälän, kenttämyynnin ja verkkokaupan yhteenliittymä mahdollistaa sujuvan kaupan käynnin paikasta ja ajasta riippumatta. Yritys on ammattitaitoinen, pitkään alalla ollut ja auttaa erikoisemmissakin tarpeissa. Liiketoiminta on pitkäjänteistä ja jatkuvasti kehittyvää, mikä kuvastaa intohimoista suhtautumista yrityksen tulevaisuuteen. Jokapäiväinen toiminta on ajan hermoilla, toimintaa ja tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti vastaten asiakkaiden tarpeisiin.

Trendituotteita tulee ja menee, aidot asiat pysyvät

Laadukkaat tuotteet palvelevat eri teollisuuksia unohtamatta myöskään kuluttajakauppaa. Laaja-alainen tuotevalikoima koostuu muun muassa työkaluista ja koneista, tuotteista erilaisiin tuotannon tarpeisiin, kiinteistön hoitoon, työsuojeluun sekä teollisuuden kunnossapitoon. Laajan tuotevalikoiman hallintaan tarvitaan paljon kokemusta ja teknistä osaamista. Lisäksi Kumi ja Matto tarjoaa erilaisia palveluita teollisuudelle kuten hyllytys,- tarkastus tai kartoituspalveluita. Yritys palvelee suurella sydämellä asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa kolmannessa polvessa

Yrittäjäperheelle tämä on intohimoinen elämäntyö jo kolmannessa polvessa. Asiakkaita palvellaan joustavasti ja etsitään sopiva ratkaisu toisinaan vuorokaudenajasta riippumatta.

www.kumijamatto.fi