Parempi elämä syntyy viestinnällä, jolla on sydäntä.

Vaikka maailma olisikin tehokkuusajattelun valtaama, on tekeminen sen timanttisempaa, mitä enemmän sydän on toimissa mukana. Palkitsevaa on, kun huomaa intohimon elävän myös asiakkaissa.

Kumppania on vuonna 2008 perustettu viestintätoimisto. Me uskomme, että viestintä tekee elämästä parempaa, ja haluamme muuttaa askel askeleelta koko maailmaa. Vuosikymmentä hipovaan yrityksen historiaan mahtuu monenlaista tapahtumaa. Koko toimiala on kokenut murroksen, yrityksen henkilöstö on kasvanut ja liiketoiminta muuttunut. On tehty rohkeita vetoja, kuten vakinaistettu määräaikainen työntekijä muutamaa tuntia ennen tämän alkavaa äitiysvapaata. Äitiysvapaitakin on kertynyt, sillä tässä ajassa työntekijöillemme on syntynyt jopa 13 vauvaa.

Intohimo näkyy omassa päivittäisessä tekemisessä. Se on palavaa halua palvella asiakasta huippuosaamisella. Omassa työssä ja ajattelussa on mentävä jatkuvasti eteenpäin. On kehityttävä ja tultava paremmaksi, jotta asiakkaat saavat parasta. Rakkaudesta lajiin kertoo sekin, että autetaan asiakasta myymällä muutamassa tunnissa kahdeksansataa kaalikäärylettä, kun ketju olikin pettänyt. Heittäytymiskyky on palkinnut niin asiakasta kuin tekijää. Silloinkin kun on koulutettu asiakkaan Puolan tehtaalla henkilökuntaa intran käyttöön osaamatta sanaakaan puolaa.

On paljon asioita, joiden puolesta pitää taistella. Tärkein lähtee yksilöstä. Innostus ja rakkaus omaa työtä kohtaan on niin merkittävää, että sen eteen kannattaa tehdä töitä. Muutokset ovat ruokkineet intohimoa. Yksi asia muutosten keskellä on kuitenkin säilynyt – työtä tehdään suurella sydämellä.

www.kumppania.fi