Länsimoottori Oy

Länsimoottori Oy on pöytyäläinen perheyritys, joka tuo käytettyjä autoja ulkomailta ja myy sekä tuontiautoja, että Suomesta hankittuja henkilö- ja pakettiautoja. Asiakkaita on palveltu intohimolla jo 10 vuotta osakeyhtiönä ja sitä ennen pienemmässä mittakaavassa toiminimellä. Olemme osaava ja aktiivinen, ja siksi myös intohimoinen yritys, jonka henkilökuntaa kiinnostaa aidosti oman alansa kehittäminen ja asiakkaiden tarpeet.

Tuontipalvelu on alusta alkaen ollut meille tärkeä osa liiketoimintaa. Tuomme tarkkaan valikoiden uudehkoja autoja ja otamme vaihdossa auton myös tilauksesta tuotuun autoon. Ja myös rahoituksen tarjoamme tällaiseen kauppaan. Pyrimme siihen, että tilauksesta tuotava auto on aina asiakkaalle yhtä helppo ostos, kuin liikkeestämme suoraan ostettu vaihtoauto. Erona vain kahden viikon toimitusaika.

Autoala on aina ollut muutoksessa, mutta emme ole antaneet sen vaikuttaa laadukkaaseen asiakaspalveluumme. Koemme sen enemmänkin haasteena. Olemme aidosti autoista kiinnostuneita ja käymme vuosittain autonäyttelyissä ja muissa alan tapahtumissa päivittämässä tietämystämme alasta. Koko henkilökuntamme on saanut autoalan koulutuksen ja työtä tehdään koko ajan asiantuntemuksen lisäämiseksi.

Toimintakulttuuriimme kuuluu selkeys siitä, että asiakkaalle pitää aina antaa tarjous. On sitten kyseessä osto, myynti vai vaihto. Otamme aina vaihdossa vanhemmankin auton ja myymme sen eteenpäin. Näin pystymme tarjoamaan aina ratkaisun asiakkaalle erilaisissakin tilanteissa. Samaan ajatusmaailmaan kuuluu tilauskaupat Saksasta, joissa usein on kysymys siitä, ettei Suomesta ole löytynyt asiakkaalle mieleistä autoa.

Länsimoottori Oy on opittu tuntemaan luotettavana ja palvelevana yrityksenä. Samanlaisella intohimolla haluamme palvella asiakkaitamme jatkossakin. Tervetuloa autokaupoille Pöytyän Riihikoskelle!

http://lansimoottori.com/