Laura Vauras

Kvinnors vardagshälsa - från problem till passion

Kvinnor är mångfacetterade. Kvinnor är intressanta. Kvinnor är min passion. Jag är mitt företag ”Laura Vauras” och hjälper kvinnor att må bra i vardagen.

Jag är en kvinna mitt i livet och jag är mitt företag ”Laura Vauras Fma”. Jag har en turistisk bakgrund inom arbetslivet men vid sidan om mitt jobb har jag i många år jobbat som ”hobbyföretagare” inom gruppträning med kvinnor som målgrupp. För sex år sedan började jag leda Zumba Fitness och hittade rörelseglädjen – på riktigt. Jag har zumbat genom mina egna sorger, småbarnsproblem och glädjeämnen och kommit i kontakt med kvinnor som gör samma sak på mina lektioner. Jag har under zumbaåren utbildat mig till kostrådgivare, indisk huvudmassör, Piloxing-ledare och mental rådgivare. Min utbildning till mental tränare pågår som bäst. Allt detta gör jag för att kunna hjälpa åländska kvinnor att mår bra i sin vardag. I mitt paket erbjuder jag allt vad man behöver för att kunna må bra just nu och resten av livet: bra kost, motion, motivation och mental träning. För att kunna må bra på riktigt behöver man ha alla dessa pusselbitar på plats.

I dagsläge drar jag Zumba Fitness, Zumba Gold och Piloxing som gruppträning och utvecklar även nya grupper och anledningar att träna såsom Lördagsgodiz och Zalsa-Söndag. Det finns alltid en anledning att fira någonting genom att dansa tillsammans. Jag har privata kostkunder samt en grupp kvinnor som gör sin egen ”Hälsoresa” och reser i sin egen kropp och upptäcker den med sig själv som reseledare. Jag använder alla mina områden i allt vad jag gör.

Min vision är att bli Ålands egen ”Mia Törnblom” men på mitt eget sätt. Jag vill inspirera och vara en förebild i min egen person. Jag vet vad jag vill göra och jag brinner för det. Utmaningen för mig som egenföretagare är att hitta ekonomi och struktur så att jag står stadigt och balanserat på mina egna ben år 2020. Under tiden njuter jag av varje dag som går tillsammans med mina kvinnor.

Laura_vitsippor.jpg

Företagets namn: Laura Vauras

www.zumba.ax