PhotoGrid_1457602060444.jpg

Leanware

HUKKA KURIIN INTOHIMOISELLA ASENTEELLA

Tiesitkö, että jokaisessa yrityksessä piilee hukka? Se syö yritysten resursseja, minkä vuoksi kilpailukyky ja kannattavuus heikkenevät. Hukkaa kätkeytyy näkymättömäksi totuttuihin toimintatapoihin.

Me Leanwarelaiset laitamme hukan kuriin intohimoisella asenteellamme.

Intohimo on tahtoa, osaamista ja luovuutta. Uskallusta tehdä asiat toisin. Intohimoamme kuvastaa halu saada aikaan konkreettista, jotain reaalimaailmassa näkyvää. Meillä ei tehdä vain hienoja järjestelmiä, vaan tuotetaan konkreettista lisäarvoa asiakkaillemme. Työ on merkityksellistä, koska tekemämme koodi ohjaa varastoja ja tehtaiden tuotantolinjoja. Reaalimaailman prosessien näkeminen ja niihin vaikuttaminen, saa työssä aikaiseksi erilaista intohimon kipinää kuin muissa ohjelmistoalan töissä.

#Alastomuus – Alastomana työkavereiden edessä

On helppo loistaa ja onnistua, kun ei tarvitse vetää roolia. Parhaat tulokset saavutetaan olemalla aidosti oma itsensä. Olit sitten vastuunkantaja, tarkkailija, propellihattu tai Iron Man, kaikille löytyy oma paikkansa.

#Joukkuepeli – Vedet silmissä kahvitauolla

Meillä nauretaan paljon ja kysytään kaverilta kuulumiset. Kahvipöydän hurtti huumori piristää aina. Projektit viedään maaliin tiimin kesken ja tiukan paikan tullen kaverilta voi aina kysyä jeesiä. Pelaamme yhtenä joukkueena.

#Teltattomuus – Yksi yhteinen Teltta

Luotamme työntekijöihimme. Emme piilottele omissa poteroissamme, vaan kerromme talousluvut, myynnin sekä johdon kuulumiset ja henkilöstön tyytyväisyyskyselyn tulokset kaikille. Meillä on vain yksi Teltta, paikka josta tietoa saa halutessaan. Kuka tahansa voi pyytää sparria uravalmentajalta, mentorilta tai johtoryhmän jäseneltä. Myös toimitusjohtajan huoneen ovi on auki.

#Ammattiylpeys – Tehtaan lattialla kellon ympäri

Työmoraalin taustalla on kiinnostus ja ymmärrys käyttökohteesta, mihin koodia tehdään. Syntyy motivaatio saada valmista kaikin keinoin. Järjestelmän käyttöönottopäivät voivat olla jotain muuta kuin 7,5 tunnin päiviä, helposti mennään kellon ympäri tehtaan lattialla. Intohimo säilyy yllä, kun tekeminen on aidosti mielekästä. Kukaan ei halua jättää asioita ratkaisematta, vaan ammattiylpeys painaa vaakakupissa enemmän.

#Hyvinvointi –Kööpenhaminaa ja rallia

Tyhy-aktiviteetteja voi toteuttaa tiimin kesken tai koota porukan, jota yhdistää sama intohimo. Intohimo on vienyt osan ajamaan rallia, osan liikkumaan ja osan jopa Kööpenhaminaan asti. Reilu budjetti antaa hyvät raamit toteutuksille, vain mielikuvitus on rajana.

www.leanware.fi