Lingo -  vuoropuhelua 20 kielellä

Intohimoinen yritys - Lingo.jpgLingo Languages Oy:ssä kansainvälistetään suomalaisten viestintää. Jatkuva kehittyminen on yrityksen moottori. Miia Virtanen kertoo asiakkaan auttamisen olevan hänelle intohimo, ja tavoitteena on aina parantaa aiempaa viestintää ja luoda edellytyksiä menestyä kansainvälisillä markkinoilla.

Lingossa käännökset syntyvät vuoropuhelussa asiakkaan kanssa. Käännöstyössä yrityksen liiketoiminta, markkinat ja konteksti otetaan huomioon, tekstejä ei vain käännetä sanasta sanaan. Ensiaskel yhteistyölle on tavallisesti termipankin kerääminen asiakkaan aiemmista materiaaleista.

Natiivikäännökset

Käännöstoimistossa työyhteisö on kansainvälinen. Lingon kääntäjät työskentelevät äidinkielellään eri puolilla maailmaa ja tuntevat omat markkina-alueensa. Alan ammattilaiset suhtautuvat viestinnän laatuun intohimoisesti, joka mantereella.

Uusi teknologia mahdollistaa sujuvamman työskentelyn. Lingolla on oma pilvipalvelu Cloud9, jossa viestiminen ja tiedostojensiirto on helppoa ja nopeaa. Palvelussa voi myös tarkastella ja säilyttää aiemmin käännettyjä materiaaleja.

Suomalaisten kansainvälistyminen sydämenasia

Miia kannustaa lähtemään maailmalle, suomalaisten kielitaito on yleisesti hyvä. Tarvitaan vain rohkeutta avata suu vieraalla kielellä, kun materiaalit ovat kunnossa. Suomesta löytyy osaamista ja loistavia tuotteita, joille on kysyntää pienen markkina-alueemme ulkopuolella. Miia rohkaisee kokeilemaan, miten jo yksi uusi markkina-alue tuo kasvua!

Lingo tarjoaa myös kielikoulutuksia, joiden tarkoituksena on tukea asiakkaiden suullista kielitaitoa kirjallisen viestinnän ohella.

Yhteisön arvo

Parhaimmillaan työ on asiakkaan auttamista, luottamuksellisesti. Yrittäjäisän mallin mukaisesti Miia tekee työtä intohimoisella asenteella, ja hänelle tärkeää ovat kehittyminen, työnilo sekä kuuluminen yrittäjä- ja työyhteisöihin. Miia painottaa monikielisen viestinnän merkitystä. Samalla hän kannustaa tekemään kasvulle selkeän strategian – koska tavoitteet voivat toteutua!

www.lingo.fi