Logomo? Intohimo? Logomo ON intohimo.

Logomo on syntynyt intohimosta ja hulluudesta. Luovasta hulluudesta. Siitä, mitä vastaantulija mieluusti kommentoisi epäillen: ’ei onnistu, ei toimi, turha edes yrittää’. Mutta kun keskinkertaisuuden makeasta liisteristä saa jalkansa irti, nousee lentoon, jos uskaltaa. Kunhan on tankannut lentobensiiniksi riitävästi intohimoa.

Idea Logomosta syntyi, kun haluttiin vahvistaa seudun kilpailukykyä kongressi- ja kulttuurimatkailupalveluissa ja luovien alojen asemaa. VR:n entinen konepaja Turun ydinkeskustan kupeessa heräsi eloon ensin kulttuuripääkaupungin vuokratiloina ja joulukuussa 2011 uusi kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus Logomo käynnisti toimintansa. Tapahtumat ja kokoukset täyttävät salit, Byrån ja Konttorin toimitiloissa työskentelee 450 ihmistä ja Ateljeesäätiö tarjoaa työtiloja eri alojen taiteilijoille. 

Kun Logomo oli vasta kolmevuotias uhmaikäinen, jo 315.000 asiakasta kävi yli yhdeksässäsadassa tapahtumassa ja seitsemänkymmenen yrityksen vieraana. Se kertoo siitä tarpeesta, jonka talo täytti. Tarpeesta, johon moni ei uskonut. Logomon seitsemänhenkinen henkilökunta on synnyttänyt ideasta talon, joka elää ja hengittää. Se elää intohimon synnyttämän konseptinsa ja intohimoisen henkilökuntansa ansiosta ja kerää syleilyynsä yhtä intohimoisia yrityksiä, jotka ovat osa talon henkeä. Logomolaisia. Harvoin sellaista rakkautta ja antaumusta tapaa kuin Logomo-perheessä. Intohimoisia yhteen hiileen puhaltajia. 

Logomossa uskotaan, että erilaisten kulttuurien ja osaamisen yhdistäminen luovassa ympäristössä synnyttää uusia mielenkiintoisia ideoita ja kohtaamisia. Kolmen hehtaarin kokonaisuus on rakennettu luovuuden kasvualustaksi ja se näkyy kaikkialla, historiaan upotettua modernia arkkitehtuuria tarjoilevat tilat ovat täynnä niin intoa kuin himoakin. Uuden synnyttäminen, näkemys, yhteisö, kaikkeen soveltuvat tilat yhdistettynä uusiin tapoihin toimia ovat saaneet aikaan enemmän. Intohimoisen Logomon. 

www.logomo.fi