65859-1.jpg

Parempaan tulevaisuuteen – Loistotähti

Meitä Loistotähden valmentajia, Tarja Kupiasta ja Nina Suomista, ajaa eteenpäin positiivisen ajattelun ja tavoitteiden voimasta puhuminen. Intohimomme on saada ihmiset uskomaan itseensä ja mahdollisuuksiinsa. Siihen, että jokaisen ihmisen onnellisuuden avaimet ovat hänen omissa käsissään. Tartutamme ihmisiin, iloa, rakkautta, välittämistä ja luottamusta tulevaan.

Intohimoinen yritystarinamme alkaa vuodesta 2009, kun tutustuimme toisiimme. Tarja pyöritti tuolloin ohjelmatoimistoa ja äänitysstudiota. Nina oli esimiestehtävissä sekä teki silloin tällöin työyhteisövalmennuksia. Usein keskustelimme, mitä ainutlaatuista voisimmekaan tehdä kun yhdistäisimme voimamme?

Tarja uppoutui opiskelemaan hypnoosia vuonna 2012 ja samaan aikaan hän perusti yritykselleen aputoiminimen Loistotähti. Pari vuotta myöhemmin hän opiskeli Goal Mapping -menetelmän, josta tuli yksi Loistotähden päätuotteista. Tarja kutsui Ninan Goal Mapping- workshoppiin, jossa Nina piirsi elämänsä ensimmäisen GM-kartan. Nina asetti tavoitteeksi tuolloin liittymisen Loistotähden loisteeseen.

Tavoite toteutui, sillä Loistotähti muuttui 2016 helmikuussa 5 osakkaan osakeyhtiöksi. Nina on nyt Loistotähden työyhteisövalmentaja, jonka intohimona ovat työyhteisöistä ja ryhmistä kumpuavat ilmiöt. Mukana on nyt myös pitkän linjan liiketoiminnan ammattilainen, joka näki miten tärkeän asian äärellä me Loistotähdessä olemme. Ja kuinka intohimoisina me kaksi, Nina ja Tarja, valmennustyötä teemme.

Yhteisvoimin olemme oppineet keskittymään olennaiseen, eli yksilöiden ja työyhteisöjen henkisestä hyvinvoinnista huolehtimiseen, vaikka palveluvalikoimamme laajeneekin jo keväällä verkkovalmennuksiin ja aivan uudenlaisiin hyvinvointiäänitteisiin. Äänitteillämme saattaa olla jopa tutkimuksellista arvoa.

Vaikka Loistotähti osakeyhtiönä on vasta hyvin nuori, on se jo opettanut, että yritystoiminnassa intohimo kaipaa vastapainoksi jalat maassa olevaa järjen ääntä. Silloin syntyy kokonaisuutena hyvin toimiva intohimoinen yritys, jonka loisto näkyy kauas.

www.loistotahti.fi