Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Mainos- ja mediatalo Trival Oy

Mainos- ja mediatalo Trival Oy

Ideoista toteutukseen. Siinä tiivistettynä se, minkä pohjalta toimii monipuolinen mainos- ja mediatalo Trival Oy.

Trivalissa tehdään töitä suurella sydämellä ja valtavalla intohimolla. Palvelutarjontaan kuuluu nettisivujen ja verkkokauppojen toteutus, esitteet, markkinointikampanjat, videotuotannot, valokuvaus sekä graafinen suunnittelu, printtimedia ja ulkomainokset.

Trivalin ammattitaitoinen henkilökunta hallitsee hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median, kuten Facebookin, salat.

Trivalin perusarvoja ovat hyvä palvelu, rehellisyys ja avoimuus, mutta myös toveruus ja rohkeus. Hyvät asiakassuhteet ovat paras energiavara, joka saa jatkamaan eteenpäin. Trivalin asiakkaita ovat pääasiassa yritykset, kunnat sekä yhdistykset.

Monipuolinen ja pitkä asiakassuhde Trivalilla on Mestaruusliigaa pelaavan lentopallojoukkue Hurrikaanin kanssa.

”Olemme yhteistyöhön ja tuloksiin erittäin tyytyväisiä. Trivalin tekemät ja yhteistyössä suunnitellut internetsivustot ovat olleet laadultaan hyviä ja edellä aikaansa. Palvelu on ollut aina nopeaa. Olemme yhteistyössä tehneet useita projekteja kuten promovideo- ja kalenterituotannot", kertoo Hurrikaani-Loimaan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie.

Trival Oy syntyi 15 vuotta sitten. Alkumetreillä yrityksen pääpaino oli ohjelmistojen tuotannoissa, mutta pian toiminta laajeni ulkoasujen, kuten nettisivujen graafiseen ilmeen, suunnitteluun. Vähitellen korostui suunta monipuoliseen mainostoimintaan. Trival pyörii tänä päivänä hyvällä ja sitoutuneella porukalla kahdessa toimipisteessä: Loimaalla ja Lempäälässä.

Trivalin intohimoinen missio on palvella asiakasta rohkeasti innovatiivisilla ratkaisuilla ja luoda uutta. Tavoitteena on joka päivä ylittää itsemme, tarjota jotain enemmän kuin tavallinen mainostoimisto.

”Kehitystyö on loputonta. Kaikessa tekemisessä tulee huomioida huomisen vaatimukset”, korostaa Trivalin toimitusjohtaja Leena-Maija Pärssinen.

www.trival.fi