Intohimoisten supersparraajien missio on nostaa rima assistenttien rekrytoinneissa uudelle tasolle.

Minjon perustettiin vuoden 2015 lopussa, kun Camilla Kylander ja Satu Lappalainen vaihtoivat juristiuransa henkilöstöalan yrittäjyyteen. Lakimiehinä toimiessaan Camilla ja Satu pohtivat paljon asenteen, hyvien työskentelytapojen sekä itsensä johtamisen merkitystä työssä onnistumisessa. He huomasivat, että nämä ominaisuudet ja taidot kiteytyvät assistentin roolissa ja päättivät valjastaa oman osaamisensa assistenttien henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja kouluttamiseen.

”Assistenttien rekrytoinnit ovat olleet liian kauan tutkan alla. Emme pelkästään etsi parhaimman asenteen omaavia tyyppejä, vaan myös koulutamme heidät ässä-assareiksi osana rekrytointiprosessia sekä sparraamme ja tuemme meidän ”minjoneita” koko työsuhteen ajan. Päämäärämme on löytää asiakkaillemme takuuhyvällä asenteella varustettuja huipputekijöitä.” kertoo Satu.

Minjon kulkee työntekijän rinnalla uudessa työpaikassa mentorin roolissa. Osallistuvalla otteellaan Minjon varmistaa sen, että asiakasyritys saa tiimiinsä ässä-assarin ja että minjonit saavat loistavan alun uuteen työsuhteeseen. Intohimo näkyy yrityksen toiminnassa tarttuvana ja inspiroivana voimana, joka luo uskoa, että meille kaikille on se juuri oikea työpaikka tai työntekijä tuolla jossain!

Camilla ja Satu ovat onnistuneet luomaan yrityksen, jossa työntekijät tuntevat olonsa osaksi jotain suurempaa kokonaisuutta. Minjon luo vuokratyöntekijöilleen tunteen ”kaksoiskansalaisuudesta” – he ovat tiukasti osa sekä Minjonin että asiakasyrityksen työyhteisöä. Minjonit pitävät yhtä ja tsemppaavat toisiaan.

“Olen ollut erityisen vaikuttunut Sadun ja Camillan tavasta hoitaa rekrytointeja. Erityisesti mieleeni on jäänyt sparraus ennen työhaastattelua ja tuntu läsnäolosta – Satu ja Camilla oikeasti välittävät. Olen otettu, että he näkivät CV:tä syvemmälle ja ottivat selvää millainen olen työntekijänä ja ihmisenä. Minulla on tunne, että he haluavat aidosti löytää minulle sopivan työpaikan ja tietysti myös asiakkaalleen täydellisen matchin. Sadun ja Camillan intohimo alaan ja yrittäjyyteen ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen. Kaikkien tulisi kuulla heidän motivaatiokoulutuksensa!” – Työnhakija, Doris

www.minjon.fi

Minjon Oy-7.jpg