mokkapuu01.jpg

Mokkapuu 

Mokkapuun perusti Kustavilainen pariskunta Tanja Anttila ja Tuomas Sandroos. Mokkapuun tarina syntyi intohimosta laadukkaaseen kahviin ja suklaaseen. Suurena vaikuttimena oli myös halu luoda nämä perinteisillä tavoilla, käsityönä. Haluamme myös varmistaa, että raaka-aineet tulevat eettisistä ja luonnonmukaisista lähteistä. Jostain syystä nämä asiat eivät koskaan kohdanneet toisiaan saatavilla olevissa tuotteissa. Laatu oli joko huonoa tai alkuperä kyseenalainen, kasvoton ja vähäisessä merkityksessä.

Pitkän harrastuspohjan innoittamina päätimme toteuttaa haaveemme omasta yrityksestä ja tuoda tämän konseptin markkinoille. Kahvi- ja suklaapaja Mokkapuu tuottaa aitona käsityönä herkkuja jotka yhdistävät meille tärkeät asiat. Teemme kahvia ja suklaata jotka eivät ole pelkästään unohtumattoman herkullisia vaan niillä saa myös hyvän omantunnon ja mielen, koska raaka-aineet on tuotettu eettisesti ja luonnonmukaisesti.

Halusimme luoda brändin jonka voi yhdistää eettiseen itsensä hemmotteluun; valmistajaan joka kykenee läpinäkyvästi näyttämään jokaisen tuotteen alkuperän ja sen positiiviset vaikutukset alkuperämaan asukkaiden elämänlaatuun.

Tänään Mokkapuun valikoima on moninkertainen alkuajoistaan. Kuluttajat ovat ottaneet tuotteemme ja Mokkapuun ideologian vastaan innolla. Pidämme kiinni käsityöperiaatteesta koska meille se on tärkeä elementti valmistuksessamme. Tällä olemme myös pystyneet varmistamaan korkean laadun.

Sen lisäksi valmistamamme luomukahvit ja suklaat ovat luoneet alkuperämaihinsa kestävää kehitystä, parantanut tasa-arvoa, auttanut korvaamaan tupakanviljelyn kahvinviljelyllä, vähentänyt oopiumviljelyä, luonut terveydenhuoltoa, parantanut luonnon monimuotoisuutta ja tuonut koulutusta. Valikoimamme laajenee jatkuvasti ja ideoita on enemmän kuin aikaa niiden toteutukseen. Ja nämä kaikki uudetkin tuotteet tulevat täyttämään ne arvot joiden pohjalta yrityksemmekin sai alkunsa.

www.mokkapuu.com