murenan kuva.jpg 

Murena – Mielihyvää arkeen ja juhlaan suurella sydämellä 

Pienenä tyttönä isän kanssa joulukuusia myydessä syntynyt palo myymiseen ja yrittämiseen loi haaveen. ”Minusta tulee kauppias” -unelma kantoi läpi elämän ja usko siihen antoi lopulta tarvittavan rohkeuden ja avaimet lähteä yrittäjäksi. Herkku ja Lahja Murena syntyi halusta luoda asiakkaille ainutlaatuinen palvelukokemus ja elämys. 

Yhden oven takaa löydät laajan herkkuvalikoiman aina Italiasta tuoduista erikoisuuksista terveelliseen lähi- ja luomuruokaan. Herkkuja täydentävät valikoimistamme löytyvät sisustusyksityiskohdat ja lahjatavarat sekä hauska lasten puoli. Laadukkaat, maistuvat sekä pienesti tuotetut erikoisuudet ovat lähellä sydäntämme. Haluamme tarjota asiakkaille elämää helpottavia kokonaisuuksia kuten perjantaikassipalvelu. Asiakas voi ostaa viikonlopun mielihyväksi perjantaikassin, josta löytyy kaikki tarvittavat ainekset kera helpon reseptin herkkuruokaan. 


Kivijalkaliikettämme täydentää myös syksyllä 2015 avattu verkkokauppa jonka tarkoituksena on entisestään parantaa palveluamme ja laajentaa asiakaskuntaamme koko Suomen laajuiseksi. Palvelemme myös yrityksiä tarjoamalla täyden palvelun liikelahjoja. Kaiken toimintamme takana on halu myydä asiakkaalle mielihyvää helpon ostamisen, hyvän palvelun ja laadukkaiden tuotteiden merkeissä. Haluamme asiakkaan saavan meiltä aina hiukan enemmän kuin hän osaa odottaa. 

Kova tekeminen, laskemattomat työtunnit, usko ja intohimo yrittämiseen sekä myymiseen ovat mahdollistaneet kasvumme yhden hengen yrityksestä kolme henkeä läpi vuoden työllistävään yritykseen. Pääsesonkinamme jouluna tuhannet paketit täynnä mielihyvää lähtevät seitsemän hengen tonttupajasta ympäri Suomea.

Ideologiamme on että ihmeitä ei tule vaan niitä tehdään. Haasteellisinakin aikoina uskomme, että positiivisella tekemisellä, periksiantamattomuudella, uskolla omaan tekemiseen ja jatkuvalla eteenpäin menemisellä pienikin pärjää. Haluamme välittää asiakkaille hymyn, hyvän palvelun ja positiivisuuden kautta että teemme työtämme rakkaudesta lajiin.

www.herkkumurena.fi