Niini Cafe: kahvila­lounas ja grilliruoka sekä pitopalvelua ympäri vuoden

Kaikki sai alkunsa unelmasta... unelmasta, jonka en koskaan uskonut toteutuvan. Jo vuosia sitten unelmoin, että tuo Kioski/Kahvila tuossa 4­tien varressa on sellainen paikka, jonka haluaisin joskus vielä itselleni. Siitä syttyi intohimoni, kipinä, joka välillä hiipui ja kokeilin silloin tehdä työkseni kaikkea aivan muuta. Mutta tuo intohimo, se vaan kyti jossain tuolla sisälläni ja niinpä ajattelin, että elämää eletään vain kerran ja jos jotain ei rohkeasti kokeile ei tule mitään saamaan. Niinpä perustin yrityksen ja toteutin yrityskauppani.

Nyt olin saanut unelmani pikkuhiljaa toteutumaan.

Intohimoiseksi yritykseni tekee sen tekijät: minä ja työntekijäni, meillä molemmilla on sama “hullun kiiltoa” silmissä, kaikkea kokeillaan ja yritetään. Joskus tipahdetaan vähän korkealtakin, mutta aina noustaan ja jatketaan. Kokeilemallahan oppii, niinhän sitä sanotaan.

Asiakaspalvelu on meille ykkösasia ja siihen panostammekin erittäin paljon, meillä jokainen asiakas saa olla omanlaisensa, aivan niin kuin mekin olemme tässä työssämme aivan omia itsejämme ilman minkäänlaista esitystä. Monien vuosien kokemukset alalta ovat myös auttaneet meitä paljon tunnistamalla mitä kannattaa/ja mitä ei kannata tehdä.

Se, että me molemmat teemme tätä niin sanotusti “rakkaudesta lajiin” tekee tästä paljon intohimoisempaa. Kun palvelu ja tuotteet ovat kohdallaan, saa aikaan PALJON onnellisia ihmisiä!!!

https://www.facebook.com/NiiniCafeky/

niini cafe.JPG