Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Piece 'n' Love Restaurant

Piece'n Love syntyi rakkaudesta ruokaan

Masterchef-kisassa kilpailllut Lotten Linborg-Suhonen perusti mainostoimiston ohelle Piece 'n Love -pizzayrityksen. Ideana oli tuunata klassikosta jotain uutta Lottenin ruokafilosofianmukaisesti. Ilman suurempaa suunnitelmaa Piece'n Love on kehittynyt testikonseptista kivijalkaravintolaksi Helsingin keskustassa.

“Ilman intohimoa ei pitkälle pötkitä. Asiakkaat huomaavat, jos ihmisillä on intoa. Tässä projektissa on ollut mahtavaa, että minä olen saanut toteuttaa ruoanlaittounelmaani ja yrityksen toinen perustaja Klaus Suhonen on tuonut tähän luovuuttaan ja konseptointitaitojaan,” Piece'n Loven Lotten kertoo.

Masterchefista hiiligrillistä innostunut kokki lähti alunperin laittamaan ystävilleen illallista grillissä. Pizzasta tuli niin hyvää, että ystävät totesivat, että sitä pitäisi alkaa myymään muillekin. Ideaa testattiin ensin kerran viikossa kotiinkuljetuskuviolla ja kerättiin asiakkaiden kokemuksia ja mielipiteitä.

“Lähdimme kokeilemaan ja testaamaan tuotteita. Yksi asia johti toiseen ja pian meillä olikin Hernesaaressa kesäravintola. Jokainen vaihe on vienyt aina askeleen eteenpäin. Nyt meillä on Helsingissä pysyvä ravintola.”, Lotten sanoo.

Lottenin ruokafilosofia on ohjannut tuotekehitystä.
“Minulla on oma ruokakaava kaikessa. Haluan ruoassa aina löytää balanssin suolan ja hapokkuuden välillä. Lisäksi koostumus täytyy olla kunnossa. Nämä elementit halusin, että myös tästä pizzasta löytyy.”, Lotten kuvailee.

Lottenin mielestä intohimoa täytyy löytyä kaikilta, jotta homma toimii.
“Meillä on upea henkilöstö ravintolassa. He kehittävät koko ajan uutta ja jokainen saa toteuttaa omia ideoitaan ja itseään. Kaikki ei aina toimi, mutta kokeilla aina kannattaa. Hauskuus on tärkeää. Jos töissä ei viihdy, kannattaa tehdä jotain muuta.” Lotten toteaa.

Mitä neuvoja Lottenilla olisi muille jaettavaksi.
“Kannattaa tarttua tilaisuuksiin ja tehdä sitä, mikä kiinnostaa. Kaikkea kannattaa kokeilla, jos riskit ei ole liian suuret. Jos kaikki ei toimi, ei se haittaa. Kaikki unelmat ei toteudu, eikä se ole edes hyväksi, jotta nälkä säilyy. Aina ehtii tekemään jotain uutta, koskaan ei ole liian myöhäistä.”

http://www.piecenlovepizza.com/