Ramin Konditoria on Mikkeliläinen perheyritys, jonka juuret ulottuvat Pohjanmaalle, aina 1900-luvun alkuun, missä Ramin Konditorian perustajan Raimo Liedeksen äidin mummo leipoi todella maukkaita ruisleipiä ja myi niitä eteenpäin. Tämä ruisleivän juuri on vieläkin suvun hallussa ja suurena aarteena. Raimon vanhemmat perustivat Pohjanmaalle Kannukseen leipomon 1950 johon myös Raimo meni nuorena poikana töihin. Halu kokeilla jotain omaa johdatti Raimon ja Helenan Mikkeliin yrittäjiksi.

Kun Ramin Konditoria perustettiin, siinä työskenteli aluksi vain Raimo ja Helena, nyt Ramin Konditoriassa työskentelee perheestä Raimon ja Helenan lisäksi heidän tyttärensä Pirita ja Jonna, sekä Piritan aviomies Isto, sekä kesäisin lasten lapset Tinja ja Olivia. Työntekijöitä Ramin Konditoriassa on yhteensä 25-30. Siihen kuuluu leipomo, 4 kahvilaa, 1 lounasravintola ja torikahvila. 

Suhtaudumme leipomiseen ja yrittäjyyteen suurella intohimolla. Voisi sanoa että rakastamme jokaista kahvilaamme ja tuotettamme ja olemme niistä hyvin ylpeitä. Olemme saaneet ympärillemme upeat työntekijät, jotka jakavat ajatuksemme ja intohimomme tähän alaan. 

Intohimoamme tähän työhön kuvastaa myös se että päivisin teemme töitä kuten muutkin ihmiset ja iltaisin harrastamme tätä työtä. Haluamme koko ajan kehittää yritystämme ja tuotteitamme. Vapaa-ajalla kokeilemme uusia tuotteita, luemme alan lehtiä, matkoilla kierrämme kaikki mahdolliset kahvilat ja kauppojen leipäosastot. Voimme perheen kanssa keskustella yrityksestämme ja sen kehittämisestä tunteja, huomaamatta ajan kulkua. 

Yritykseemme on tullut paljon voittoja alan kilpailuista, mikä myös kuvastaa intohimoa alaan. Haluamme olla edelläkävijöitä. Asiakkaamme ovat meille hyvin tärkeitä ja siksi palvelemme heitä suurella sydämellä.

Halumme kasvaa ja kehittyä on hyvin suuri. Tutkailemme koko ajan mahdollisuuksia laajentaa kahvilatoimintaa myös muihin kaupunkeihin Mikkelin ja Kouvolan lisäksi.

www.raminkonditoria.fi

Ramin konditori Suomen parasleipomo.jpg

Ramin konditoria Mikke ry.n lehteen.jpg

 

Ramin konditoria Tryffelikakku.jpg

Ramin konditoria Logo jpg.jpg