IMG_5820.JPG

Sun Sali Aura

”Kova työ palkitaan Aina. Ei heti mutta AINA!

Aloitimme kuntosalitoiminnan n. 6 vuotta sitten pienellä ns. kylmällä salilla Riihikoskella. 2012 tarjoutui mahdollisuus ostaa 1000m2 iso liikuntakeskus Aurasta. Ilman suurempaa suunnitelmaa otimme haasteen vastaan ja hyvä niin. Jos olisimme silloin tienneet, miten työllistävä projekti on, niin olisimme tulleet ehkä "järkiimme" mutta taas opittiin, että välillä kannattaa luottaa siihen että elämä kantaa ja tekemällä oppii. =)

Tein itse alkuun kolmea muuta työtä, jotta saadaan toiminta kannattavaksi. Siihen meni kolme vuotta ja lukematon määrä valvottuja öitä. Kävin kaikki mahdolliset alan kurssit putkeen ja opettelin vetämään jumppatunteja, joista myöhemmin on tullut suuri intohimoni. Viime vuonna opiskelin Personal Traineriksi ja se vasta hienoa hommaa onkin. Kävin myös viime vuonna NLP Practioner-koulutuksen, koska haluan antaa asiakkailleni myös henkistä valmennusta. Intohimo tekemiseen kasvaa, kun uskaltaa tarttua haasteeseen ja antaa mennä.

Vaimoni on käynyt myös kaikki alan koulutukset ja perheeseemme syntyi joulukuussa 5. lapsi, joten arki on välillä läpsystä vaihtoa, mutta koskaan emme mene töihin, vaan salille. Se on tämän uskaltamisen paras palkinto.

Olemme laajentaneet toimintaamme kiivaasti. Nyt avaamme oman verkkokaupan, johon tulee oma vaatesarjamme myyntiin ja teimme myös oman musiikkivideon salista. Se oli kamala kokemus =) Tanssiminen ja laulaminen videon käydessä ei ole omaa mukavuusaluettani, mutta siitä tuli älyttömän hyvä ja olen siitä todella ylpeä. Uskalsin, vaikka pelkäsin ja taas olen varmempi omista kyvyistäni, pystyn mihin vaan. Videon traileria on katsottu Youtubessa yli 20.000 kertaa, joten mainosarvoa ei voi vähätellä.

Sen olen oppinut, että aina ei kannata tehdä kovin tarkkoja toimintasuunnitelmia vaan antaa intohimon ja tilanteiden viedä. En koskaan suunnitellut tekeväni omaa musiikkivideota enkä omaa vaatemallistoa. Onnistumiset ja tilanteeseen tarttuminen tuovat ne parhaat tulokset. Kovaa työtä ei saa pelätä, vaan siitä pitää oppia nauttimaan ja kun tuntee tekevänsä työtä, jolla on tarkoitus niin työtunnit eivät tunnu missään. Koen, että meidän uskalias ja hieman hullunrohkea tekeminen on se juttu, jolla olemme saaneet myös asiakkaamme haastamaan omia rajojaan ja se on se paras palkinto. Minut valittiin myös vuoden 2015 positiivisimmaksi auranmaalaiseksi, mikä on suuri kunnianosoitus sekä minulle, että tekemällemme työlle.

Kova työ palkitaan Aina. Ei heti mutta AINA! 

www.sunsali.fi