Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Valkoinen Puu Café & Shop
Valkoinen Puu Café & Shop

valkoinen puu kollaasi4.jpeg

"Amerikan mummon ja paapan reseptit. Suussasulavat, herkulliset kakut. Pastaa, paniineja ja itsetehtyä pestoa. Suklaata, kinuskia ja marjoja. Basilikan tuoksua, pinjansiemeniä ja parmesanjuustoa. Intohimomme on tarjota aitoja, täyteläisiä ja mutkattomia makuja.

Leivomme vain parhaista raaka-aineista ja haluamme tukea paikallisia tuottajia. Siksi käytämme paikallisen viljelijän luomuspelttijauhoja, lähikylän kanalan munia ja paikallisten marjatilojen tuotteita.

Intohimomme ei ole ainoastaan luoda makuelämyksiä, vaan haluamme, että asiakkaamme lähtevät herkutteluhetkensä jälkeen mukanaan palanen meidän unelmaa. Haluamme kahvilakokemuksen olevan kokonaisvaltainen elämys, jossa upea yli 100-vuotias talovanhus, kaunis sisustus, musiikki, kiireettömyys sekä maut kietoutuvat yhteen luoden unohtumattoman kokemuksen.”

Näin Valkoisen Puun yrittäjäpariskunta, Kirsi ja Mark Heidt, kuvailevat intohimoaan yrittämiseen. Valkoinen Puu Café & Shop on heidän toteutunut unelma, joka sai alkunsa vuonna 2011. Pariskunnan intohimoisuus ja luovuus näkyy kahvilan lisäksi heidän itse valmistamassaan keramiikassa. Valkoisen Puun Shopin hyllyiltä löytyy laaja valikoima erikokoista- ja muotoista käyttökeramiikkaa, joiden sävyt vaihtelevat maanläheisistä kirkkaisiin.

Asiakkaat ovat merkittävä osa Valkoisen Puun menestystarinaa. Puskaradio on tuonut asiakkaita pitkien matkojen takaa. Asiakkaat myös vinkkasivat kahvilasta Suomen paras leipomo-ohjelmaan, jossa Valkoinen Puu nähtiin ensimmäisenä tuotantokautena. Tämä näkyvyys toi uusia asiakkaita ympäri Suomen herkuttelemaan 

Valkoisen Puun popup-kahviloita on pystytetty niin messuille kuin festareillekin ja yrityksen tarina jatkaa kasvuaan. Tällä hetkellä suunnitelmissa on kahvilan avaaminen Seinäjoelle. Idea on lähtöisin asiakkaiden toiveista. Kirsille ja Markille asiakkaiden antama palaute on tärkeää. He saavat siitä inspiraatiota kehittää toimintaa ja luoda jatkuvasti uusia elämyksiä asiakkaille.

www.valkoinenpuu.fi