Etusivu / Suomeksi / Kumppanuus / Inspired in Finland


Inspired in Finland

Inspired in Finland on Savonlinnan Oopperajuhlien vuosien 2014-2017 yhteistyöhanke, joka kokoaa eväitä suomalaisen työelämän menestyksekkäälle tulevaisuudelle. Oopperajuhlat ja rohkeat huippuyritykset luovat tilaa uudenlaiselle ajattelulle, ideoille ja kyvyille. Kehitämme työelämää luovuuden, intohimon ja taidon lähtökohdista konkreettisin teoin ja yhteistyöllä yli rajojen.  
               

Luovuus 2014-2015
Luovuus on taiteen perusedellytys. Se on tarpeen myös silloin kun uudistutaan. Luovuus ja uusien ratkaisujen etsiminen on luonnollinen osa Savonlinnan Oopperajuhlien toimintaa. Innovaatiot ja luova ajattelu pitävät liikkeellä hankeessa mukana olevia yrityksiä. Ensimmäisenä hankevuotena rakensimme dialogia nuorten kanssa järjestämällä opiskelijoille suunnatun Ideakilpailun.

Luovuus-kauden Ideakilpailuun pääset tutustumaan tästä

Intohimo 2015-2016
Ooppera on tehty intohimosta. Ilman intohimoa ja paloa olisi moni yritys jäänyt haaveeksi. Ooppera herättää intohimoa niin tekijöissä, yleisössä kuin sivustaseuraajissa. Sama kipinä sytyttää myös yrittäjät. Toisella kaudella herätimme keskustelua intohimon vahvistamisesta liiketoiminnassa Intohimoinen yritys 2016 -kampanjalla. 

Intohimo-kauden kampanjaan pääset tutustumaan tästä

Taito 2016-2017
Oopperalla ja liiketoiminnalla estradina on koko maailma. Maiden ja kulttuurien rajat hämärtyvät niin liike-elämässä kuin oopperalavoillakin. Hankkeen kolmantena vuonna haluamme tuoda esiin suomalaista kansainvälisesti menestynyttä taitoa esimerkiksi ja kannustimeksi tulevaisuuden menestystarinoille. 

Taito-kauden verkkosivut avataan 16.1.2017 täällä. 


Kumppanit

Hankkeessa ovat mukana: Accenture, Andritz, Finnair, Fortum, Gasum, OP ja Sanoma Media Finland. 

 

 Ota yhteyttä

Projektipäällikkö
Pekka Koivunen
pekka.koivunen@operafestival.fi
p. 0405018721