Etusivu / Suomeksi / Kumppanuus / Yritysyhteistyö

Kansainvälinen maine

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma ja yksi maailman johtavista oopperafestivaaleista. Enenevässä määrin yritykset haluavat liittää imagoaan Oopperajuhlien laatuun ja kansainvälisyyteen nojaavaan maineeseen.

Vuosittain yli 60 000 katsojaa eri puolilta Suomea ja maailmaa saapuu seuraamaan Olavinlinnan spektaakkelimaisia esityksiä sekä nauttimaan Oopperajuhlien tunnelmasta. Oopperajuhlien kansainvälisyys ei näy vain eri puolilta maailmaa tulevissa taiteilijoissa vaan myös yleisön joukossa, sillä vuosittain tuhannet ulkomaalaiset saapuvat kokemaan oopperaelämyksen Savonlinnassa. Myös erilaiset kansainväliset yhteistyöhankkeet ovat osa Savonlinnan Oopperajuhlien vakiotoimintoja.
  

Suomalainen innovatiivisuus ja luovat ratkaisut

Yhdentyvässä Euroopassa Oopperajuhlilla on tärkeä rooli suomalaisen kulttuuri-identiteetin rakentajana. Suomalaiselle yrityselämälle Savonlinnan Oopperajuhlat on enemmän kuin kohde toteuttaa yhteiskuntavastuutaan. Innovatiivisuus ja luovat ratkaisut ovat keskeinen osa Oopperajuhlien menestystarinaa. Myös yhteistyökumppanuuksissa.
  

Pitkäjänteinen, syvällinen yhteistyösuhde

Räätälöidyt sopimukset tähtäävät pitkäjänteiseen vuorovaikutteiseen yhteistyöhön, joka on selkeä osa yhteistyöyrityksen liiketoimintasuunnitelmaa. Maineikkaan tapahtuman imagohyödyt ja mahdollisuudet yhteisiin markkinointitoimenpiteisiin mielenkiintoisen kohdeyleisön keskuudessa ovat olennainen osa yhteistyösopimuksia.  Tärkeiden asiakkaiden tuominen juhlille ja oopperan ympärille rakennetut laadukkaat oheisohjelmat ovat osa monien yritysten keskeistä asiakkuuksien hallintaa. Verkottuminen muiden yhteistyökumppaneiden kanssa voi tarjota myös uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia hyvässä seurassa.  Meillä on halukkuutta ja herkkyyttä palvella – ja myös kuunnella asiakkaidemme tarpeita.

Haluamme rakentaa Oopperajuhlien tulevaisuutta yhdessä yksityisasiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tulevaisuutta, joka voisi kuulostaa seuraavalta:

Oopperajuhlat tunnetaan huippuluokan kansainvälisenä kulttuuritapahtumana, jonka toimintaa leimaa organisaation korkea ammattitaito, hyvä ja tasapainoinen talous sekä kyky reagoida ajan haasteisiin säilyttäen kuitenkin klassisen arvokkuuden.

Ota yhteyttä

Jan Strandholm
puh. 041 513 2456