Etusivu / Suomeksi / Info / Oopperapäivän avaus

Savonlinnan Oopperajuhlien perinteeseen kuuluu olennaisena osana oopperapäivän avaus. Tilaisuus on satamapuistossa , ravintola Waahdon terassilla, perinteisiä risteilylaivoja vastapäätä oopperajuhlien ajan joka päivä. Oopperapäivän avaus alkaa aina klo 10. Tilaisuus on ilmainen.

Oopperapäivän avaajana on aina kiinnostava haastatteluvieras (mm. yhteistyökumppaneiden, politiikan, kulttuurin, talous-elämän ja yritysmaailman vaikuttajia) ja hänen lisäkseen myös laulajavieras, joka esiintyy jossain kesän oopperoista. Joka aamu on uusi avaaja ja uusi laulaja. Päivän avausta isännöi oopperajuhlien PR-päällikkö Aarno Cronvall ja tapahtuman pianistina on Virpi Vähäpassi. Oopperapäivän avauksen kokonaispituus on 35-45 minuuttia.

Oopperapäivän avauksessa saa kosketuksen oopperajuhlien kiehtovaan ilmapiiriin. Samalla saa aitiopaikalta tavata eri alojen vaikuttajia ja muita mielenkiintoisia ihmisiä.

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK