Viimeinen mahdollisuus nähdä Samson et Dalila!

Oopperakirjallisuuden harvinainen helmi esitetään tänään 16.7. viimeistä kertaa. Esitykseen on vielä pieni määrä lippuja jäljellä, joten tartu tilaisuuteen ja varaa paikkasi tästä. Katso myös Samson et Dalilan video.


Kuningas on palannut Savonlinnaan


Odotettu Macbethin paluu sytytti yleisön estottomiin suosionosoituksiin ensi-illassa. Monille oopperanystäville Macbeth onkin yksi parhaista koskaan Oopperajuhlilla esitetyistä teoksista. Myös kriitikot pitivät kokemastaan: ”Macbeth on aina ollut vaikuttava. Nyt se säkenöi uudella voimalla”, kirjoitti Itä-Savo. Katso video ja osta liput tästä.


Savonlinnan Oopperajuhlien ilmaiskonsertti 21.7.


Yleisölle avoin Oopperajuhlien ilmaiskonsertti järjestetään ensi sunnuntaina Savonlinnan kauppatorilla. Ohjelmassa on Oopperajuhlien hovibändin Midnight Circuksen kivenkovia kevyenmusiikin kappaleita ja tähtisolistien esityksiä. Yllätysnumeroita on tänäkin vuonna luvassa! Konsertin yhteistyökumppanina toimii Blue Lake Communications Oy.

                      
 
 

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK