Kahden ensi-illan viikko!

Savonlinnan Oopperajuhlien 100-vuotisjuhlakesä on puolivälissä ja nyt on vuorossa kahden
ensi-illan viikko. Perjantaina ensi-iltansa saa Lentävä hollantilainen ja lauantaina maailman
kantaesityksessä nähdään ainutlaatuinen Free Will.

FW_UK_oscar.jpg  

Kaunis ja ainutlaatuinen Free Will

Free Will on voimakas tarina, jossa Jumala ja Paholainen taistelevat maailman herruudesta. Free Will on ainutlaatuinen: onhan sen taustalla yli 400-henkinen Opera by You -internetyhteisö, joka on vastannut oopperan konseptoinnista alusta loppuun. Toteutuksesta Olavinlinnan lavalle vastaa kuitenkin Oopperajuhlien ammattimainen organisaatio. Luvassa on voimallinen tarina, hivelevän kaunista musiikkia, mahtavia kuorokohtauksia ja tyylikäs, erikoinen visualisointi. Päärooleissa Mozart, Oscar Wilde, Jeanne D'Arc ja Lucifer naisen hahmossa. Tämä kannattaa kokea nyt, loput liput tarjoushintaan 50 €/kpl ! Lue lisää

Lue lisää.       
LH_Matti_Juha.jpg
 

Huikea Lentävä hollantilainen

Tämän kesän Lentävä hollantilainen tarjoaa suomalaista ja kansainvälistä oopperaosaamista parhaimmillaan. Matti Salminen Dalandina, Juha Uusitalo hollantilaisena ja Jussi Myllys perämiehenä - siinä paras mahdollinen miehitys näihin rooleihin. Sentana kuullaan amerikkalaista "äänisensaatio" Amber Wagneria, joka muistetaan viime kesän Lohengrinin Elsana. Kokonaisuuden kruunaa kapellimestari Philippe Auguinin taikurimainen kosketus Savonlinnan oopperajuhlaorkesteriin. Philippe Auguin on johtanut Richard Wagnerilta mm. Jumalten tuhon, Parsifalin ja Tannhäuserin tänä vuonna ja viime kesänä Oopperajuhlien Lohengrinin.

Lue lisää

lorem
Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK