soj_aitienp_940x380px.jpg

  

Äidille lahjaksi parasta

Hyvä Club Operan jäsen, ilahduta äitiä Verdi-juhlavuoden komeimmalla konsertilla. Olavinlinnassa 28.7. järjestettävän konsertin johtaa maestro Leif Segerstam. Upeiden soolojen ja iskevien kuorokohtausten ansiosta teos on kuin oopperaa. Nyt saat liput äitienpäivälahjaksi tarjoushintaan 90 € / lippu sis. järjestelmämaksun. Katsomon punaisen ja sinisen alueen normaalihinnat ovat 135 ja 155 € / lippu. Tästä tarjoukseen.

Uudistunut Club Opera

Toisen vuosisadan ensimmäiset juhlat tuovat uudistuksia myös Club Operan toimintaan.Olemme porrastaneet klubin etuja ja lisänneet jäsentasojen määrää. Club Operan perustaso on maksuton, minkä lisäksi on kolme maksullista tasoa, Silver, Gold ja Platinum. Lue lisää eduista ja tasoista täältä!

Aarioita kesän kunniaksi Stockmannilla

Oopperajuhlat on tänä keväänä mukana Stockmannin Kauppojen Yö -tapahtumassa Helsingissä. Kutsummekin kaikki Club Operan jäsenet mukaan ohjelmalliseen iltaan 16.5. klo 19 Akateemisen Kirjakaupan Atrium-tilaan (1. kerros). Luvassa on ooppera- ja operettiaarioita sopraano Minna-Liisa Värelän, baritoni Juha Kotilaisen ja pianisti Jari Hiekkapellon esittäminä. Paikalla puhumassa ovat mm. festivaalijohtaja Jan Strandholm ja Club Operan klubi-isäntä Olli Tuunanen. Illan aikana vilkaistaan myös Oopperajuhlien kauden 2014 ohjelmistoon ja jaetaan ilmainen oopperalehti. Tervetuloa!


Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK