Pajatsolipulla tarjoamme täysin uuden ja edullisen tavan nauttia oopperasta!

Yleisön pyynnöstä olemme kehittäneet uuden lipputyypin, Pajatsolipun, jolla pääsee katsomaan Samson et Dalila ja Lohengrin -huippuoopperoita edulliseen 70 euron hintaan. Tarjoamme tämän mahdollisuuden nyt ensimmäisenä sinulle, hyvä Club Operan jäsen. Katso miten uutuuslippu toimii ja hyödynnä mahdollisuus itse tai suosittele ystävälle. Mitä nopeammin lipun hankkii, sitä paremman paikan saa!

Näin Pajatsolippu toimii:

Pajatsolipun voi ostaa vain verkkokaupasta kesällä 2013 Samson et Dalilan ja Lohengrinin esityksiin. Hinta on 70 euroa, ja lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun (ei aitio). Lipun voi ostaa milloin tahansa verkkokaupasta, mutta paikkalipun saa vasta esityspäivänä klo 15 alkaen Oopperajuhlien lipputoimistosta (Olavinkatu 27, Savonlinna).

Pajatsolippujen paikat jaetaan ostojärjestyksessä Oopperajuhlien valitsemista parhaista vapaista paikoista. Oopperajuhlat ei takaa, että esim. kahden Pajatsolipun ostaja saa vierekkäiset paikat. Pajatsolippuja myydään aina rajattu määrä. Pajatsolipun hintaan lisätään toimituskulu 3.50 €/lippu.

Osta tästä Pajatsolippusi:

Samson et Dalila
5.7 premiere
9.7
11.7
16.7

Lohengrin
8.7. premiere
12.7.
19.7.
24.7.

Enemmän mahdollisuuksia nauttia oopperasta – tervetuloa Savonlinnan Oopperajuhlille!

 
 
 
Savonlinnan Oopperajuhlat, Olavinkatu 27, FI-57130 Savonlinna, puh. +358 15 476 750, http://www.oopperajuhlat.fi/
Mikäli et halua jatkossa sähköisiä viestejä Savonlinnan Oopperajuhlilta, ole hyvä ja ilmoita siitä
ystävällisesti sähköpostilla osoitteeseen marketing@operafestival.fi. Samaan osoitteeseen voit lähettää
myös palautteesi.
If you want to opt out our marketing list, please, send your request to marketing@operafestival.fi


Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK