Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Savonlinnan Oopperajuhlien kannatusyhdistys ry.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 14.2.-1.6.2017.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki asiakkaat, jotka ovat tilanneet Savonlinnan Oopperajuhlien uutiskirjeen 1.6.2017 mennessä. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvonta suoritetaan kuukausittain. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät Savonlinnan Oopperajuhlille oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

5. Palkinto
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan oopperahenkisiä oheistuotteita ja lippuja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Savonlinnan Oopperajuhlat ilmoittaa palkinnon saajille palkinnon lunastamistavat voittoilmoituksen yhteydessä.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Savonlinnan Oopperajuhlat rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK