Etusivu / Suomeksi / Liput / Myyntiehdot 2019

ENNAKKO-OSTAJAN ETU
6.7. - 30.9.2018 saat 10 % edun kaikista Ooppera-juhlien tilaisuuksien lipuista ja 5 % edun La Scalan ooppera- ja konserttilipuista. Ei koske Pajatsolippuja, joita myydään vain verkkokaupasta.

RYHMÄT
Ryhmäalennus 10 % väh. 20 henkilön ryhmille. Verkkokaupassa ryhmäalennusta ei myönnetä. Ryhmäalennusta ja ennakko-ostajan alennusta ei myönnetä päällekkäin.

MATKANJÄRJESTÄJÄALENNUS
Vastuullisen matkanjärjestäjän myyntipalkkio on 5 % lippujen hinnoista. Myyntipalkkio ainoastaan Oopperajuhlien toimistosta ostetuista lipuista.

CLUB OPERA
Club Operan jäsenille (Hopea, Kulta, Platina) 10 %:n etu kaikista Oopperajuhlien tilaisuuksien lipuista ja 5 % etu La Scalan ooppera- ja konserttilipuista. Etu on voimassa 31.1.2019 saakka. Edun saa klubikorttia vastaan. Katso tarkemmat klubi-tasojen edut www.oopperajuhlat.fi > Club Opera.

OPISKELIJAT JA LAPSET
Opiskelijat (alle 30 v.) ja lapset (16 v. ja alle) saavat 25% alennuksen kaikista Oopperajuhlien Olavinlinnan tilaisuuksien normaalihintaisista lipuista (ei koske aitiopaikkoja). Etu ei koske Pajatsolippuja eikä etua voi yhdistää toiseen alennukseen.
Lipunostajan on esitettävä alennukseen oikeuttava kortti oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla.
Lippupisteen myyntipaikoista ostettaessa toimitaan Lippupisteen toimitusehdoin.

PALVELUPALKKIOT JA TOIMITUSMAKSUT
Noudatamme Lippupisteen yleistä hinnoittelua palvelupalkkioissa. Muutokset maksuihin ovat mahdolisia myyntikauden aikana ja muutokset koskevat myös aiemmin tehtyjä lunastamattomia varauksia.

VERKKOKAUPPA lippu.fi
Lipunostajalta peritään lipun hinnan lisäksi lippu-kohtainen palvelupalkkio, toimitustavasta riippuva toimitusmaksu ja mahdollinen maksutapamaksu.
Liput voi maksaa pankkien verkkomaksulla, maksukortilla, Finnair Plus -pisteillä ja lippulaskulla. Lippu.fi-verkkokaupasta voi ostaa enintään 30 lippua / toimitus.

MYYNTIPISTEET

Myyntipisteissä peritään lippukohtainen palvelupalkkio + toim. maksu 2€/tilaus. PUHELINVARAUSPALVELU 0600 900 900

· ma–la 9–21, su 10–18, palvelu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
· Puhelun hinta 2 € / min + pvm / mpm
· Puhelut ulkomailta numeroon +358 600 900 900, puhelun hinta on normaali ulkomaan puheluveloitus

LASKUTUSMYYNTI JA MAKSUKORTTIMYYNTI PUHELIMITSE

Lasku lähetetään postitse tai sähköpostilla ja liput toimitetaan maksusuorituksen jälkeen joko postitse Kirjelippuina tai itse tulostettavina Printtilippuina. Puhelinpalvelusta toimitustapana on vain Kirjelippu. Maksukortilla maksettaessa liput toimitetaan postitse Kirjelippuina veloituksen jälkeen. Ulkomaille toimitettavien lippujen maksutapa on maksukortti.

PALVELUPALKKIOT
Kun lipun hinta 0–14,99 € / lippu: 1,50 € / lippu
Kun lipun hinta 15,00–29,99 € / lippu: 2,50 € / lippu
Kun lipun hinta 30,00–49,99 € / lippu: 3,50 € / lippu
Kun lipun hinta 50 €– / lippu: 4,50 € / lippu
Tämän lisäksi lipun hintaan lisätään toimitusmaksu.

TOIMITUSMAKSUT
Varausmaksu: 0 €
Printtilippu: 1€ / toimitus (lipunostajan tulostama PDF-lippu)
Kirjelippu (Lippupisteen tulostama ja kirjeitse toimittama lippu, koskee myös Lippupisteen laskutus- ja maksukorttimyyntiä)
- Kotimaa: 8,90 € / toimitus verkkokaupasta ostettaessa, 10 € / toimitus puhelinpalvelusta ostettaessa
- Eurooppaan: 20 € / toimitus
- Muualle: 35 € / toimitus R-kioskilippu 1 € / lippu + 2 € / tilaus

Lippulasku (Maksu erissä) Puhelinpalvelussa ja verkkokaupassa maksutapalisä 5 € / tilaus
Noutotilaus (verkkokaupassa maksettu tilaus, lipun nouto Lippupisteen myyntipisteestä) 3,50 € / toimitus. Puhelinpalvelusta tehdystä varauksesta ei peritätoimitusmaksua. Luotollisella maksukortilla maksettaessa peritään verkkokaupassa maksutapamaksua 1 % tilauksen loppusummasta. Hinnasto on voimassa toistaiseksi.
Voimassa oleva hinnasto ja myyntiehdot www.operafestival.fi > EHDOT.

Lahjakortti
Lahjakortin voi määritellä haluamalleen rahasummalle ja ostaa sen Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä (ei R-kioskit) ja verkkokaupasta tai Oopperajuhlien lipunmyynnistä.

Arvoseteli
Savonlinnan Oopperajuhlien lippuja voi maksaa myös Smartumin ja Edenredin arvoseteleillä, maksu Oopperajuhlien toimistolla. Kunkin Lippupisteen myyntipisteen vastaanottamat arvosetelit löytyvät setelitarjoajan sivuilta sekä www.lippu.fi/ myyntipisteet.

Arvoseteleillä voi ostaa lippuja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Seteleillä ei siis voi ostaa esim. lahjakortteja.

Joustava lippu
Joustava lippu (+10 € / lippu) oikeuttaa vaihtamaan saman hintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen myyntitilan-ne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään 31.5.2019 mennessä. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa asiakas maksaa välisumman. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä. Joustavan lipun voi vaihtaa siinä täyden palvelun myyntipisteessä, mistä se on alun perin ostettu. Verkkokaupasta ja R-kioskista lipun ostaneet voivat vaihtaa lipun Savonlinnan Oopperajuhlien toimiston kautta.

Pajatsolippu
70 €:n hintainen lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun (ei aitio). Pajatsolipun voi ostaa viimeistään esitystä edeltävänä päivänä, mutta paikkalippu toimitetaan esityspäivänä tilauksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen (josta se tulee joko tulostaa tai näyttää joltain laitteelta lipuntarkastuksessa) klo 15 mennessä.  Pajatsolippujen paikat jaetaan ostojärjestyksessä, Oopperajuhlien valitsemasta parhaasta vapaasta paikasta alkaen. Emme takaa, että esim. kahden Pajatsolipun ostaja saa vierekkäiset paikat. Pajatsolippuja myydään rajattu määrä. Pajatsolipun hinnasta ei myönnetä alennuksia. Kesällä 2019 Pajatsolippuja on saatavilla Ryöstö seraljista oopperoiden esityksiin..

Pääsylippua ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Joustava lippu on vaihdettavissa. Näytännön peruutus tapahtuu ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure). Tällöin asiakkaalle palaute-taan lipun hinta pääsylippua vastaan. Savonlinnan Oopperajuhlat ei vastaa kadonneista lipuista.

Muutokset mahdollisia.

Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK