Oheistuotteet

Savonlinnan Oopperajuhlien verkkokaupassa myydään oheispalvelujen lisäksi oopperajuhliin liittyviä oheistuotteita. Tällä hetkellä valikoimissa on mm. laadukkaita, Suomessa ja Savonlinnassa valmistettuja kierrätystuotteita, koruja ja CD -levyjä kesän oopperoista.
 

Kierrätystuotteet

Oopperajuhlien verkkokaupassa myytävät kierrätystuotteet on valmistettu oopperajuhlien käytettyjen mainosviirien kankaista. Valikoimassa on säänkestäviä tyynynpäällisiä, läppärisuojuksia, kasseja, kenkäpusseja ja kamera/kännykkäpusseja.

Tuotteet on valmistanut savonlinnalainen ILOMIELI Ekodesign. ILOMIELI -oopperajuhlatuote on ympäristöystävällinen palanen nostalgiaa ja hyvän mielen tuova muisto oopperajuhlavierailusta.
 

Oopperakorut

Oopperajuhlien vuoden 2011 keräilykorusarjan, Joutsenprinssin suunnittelun pohjana on Richard Wagnerin Lohengrin-ooppera. Korusarjan on suunnitellut designer Mikko Rautio. Hän on nuori, lahjakas ja nouseva taiteilija, jonka töitä kuvaillaan veistoksellisiksi, tyyliltään moderneiksi mutta kuitenkin niissä nähdään samaa kuin 1950-ja 60-luvujen kultakauden iättömissä töissä. Korusarjaan kuuluu aikuisten ja lasten riipukset ja korvakorut. Korut ovat 925-hopeaa ja toimitetaan Savonlinnan Oopperajuhlien kauniissa korurasiassa.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin oopperajuhlien verkkokaupassa.

Hyvä tietää

Oheistuotteet postitetaan asiakkaan ilmoittamaan postiosoitteeseen viikon kuluessa tilauksesta. Postituskulut sisältyvät hintaan.


tyynyt2b_web.jpg

Koru_web.jpg
Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK