Arvonnan säännöt


1. Arvonnan järjestäjä
Savonlinnan Oopperajuhlien Kannatusyhdistys ry.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 28.3.-30.5.2012.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat täyttäneet lomakkeen ja ilmoittaneet yhteystietonsa. Tai osallistuneet omalla nimellään Facebookissa.Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvonta suoritetaan 30.5.2012. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät Savonlinnan Oopperajuhlille oikeuden käyttää arvonnan voittajien nimeä eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

5. Palkinto
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl oheistuotepalkintoja. Savonlinnan Oopperajuhlat ilmoittaa palkinnon saajalle palkinnon lunastamistavan voittoilmoituksen yhteydessä.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Savonlinnan Oopperajuhlat rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.
Savonlinnan Oopperajuhlien sivuilla käytetään evästeitä käytön optimoimiseksi. Lue lisää. Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK